Consid

Jula växlar upp digitalt

Dela

Jula Holding-koncernen tar nästa steg i den digitala transformationen. Nu storsatsar koncernen på ett nytt intranät.

Familjeföretaget Jula, Jula Holdingkoncernens ursprung, expanderar starkt. Med 110 varuhus, 4 000 anställda och en omsättning för 2020 på nära 10 miljarder kronor är Jula en gigant i hemmafixarbranschen. Nu tar nu Jula Holding-koncernen nästa steg i sin digitala transformation med en ny gemensam intranätplattform.

Magnus Ljung, Jula Holdings kommunikationschef.


– Nu växlar vi upp digitalt och siktar på ett nytt intranät med målet att vara ”a singel point of information” som gör det enkelt att konsumera så väl global information som lokal och teamspecifik information, säger Magnus Ljung, Jula Holdings kommunikationschef.

Det är it- och kommunikationsföretaget Consid som ska utveckla det nya intranätet med plattformen Sitevision som grund.

-Vi ser fram emot den kommande resan tillsammans med Jula. Det ska bli spännande att utveckla ett koncerngemensamt intranät, men som på samma gång kan personaliseras till koncernens olika bolag och målgrupper. Consid har lång erfarenhet av liknande lösningar med bland annat kunder som IVC Evidensia och Skistar, säger säger Alexander Gustafsson, affärsutvecklingsansvarig för Sitevision på Consid.

Tanken är att det nya intranätet ska innehålla en hel del funktioner och informationsflöden där Sitevisions personaliseringsmotor utnyttjas till sin fulla potential. Detta för att nå rätt medarbetare med rätt information i rätt enhet vid rätt tillfälle.


Alexander Gustafsson, Affärsutvecklingsansvarig Sitevision på Consid.


-Det är en utmaning att skapa ett intranät som inte bidrar till onödigt brus för medarbetaren utan att man noggrant väljer rätt målgrupp för sin information. Att dessutom 2021 bygga ett intranät som lever upp till de förväntningar på användarvänlighet som medarbetare är vana vid från sociala medier, appar och e-handelswebbplatser som används i vardagslivet är ytterligare en utmaning där plattformen Sitevision har mycket att erbjuda, säger Alexander Gustafsson.

Inom Julakoncernen finns även bolag så som Hööks, Jula Hotell & Konferens, Wästgöta Finans, Jula Logistics, Jula Miljö & Energi samt G&K Blanks Fastigheter.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Magnus Ljung, kommunkationschef Jula.
Magnus Ljung, kommunkationschef Jula.
Ladda ned bild
Alexander Gustafsson, Consid.
Alexander Gustafsson, Consid.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Kristianstad, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum