Cloetta Sverige AB

Juleskum Cola – årets limited edition smak från Juleskum!

Dela

Varje år är spänningen hög bland alla Juleskumälskare och spekulationerna om vilken årets smak kommer att bli, brukar ta fart redan under sensommaren. Nu behöver ingen vänta längre, för nu avslöjas årets smak. År 2022 blir det Juleskum med smak av läskande cola!

Cloetta Juleskum är en självklar favorit under julen och populariteten växer för varje år. Sedan 2011 har Cloetta, i tillägg till originalet, årligen lanserat en limiterad smak för att tillfredsställa Juleskumälskarnas önskemål. I Sverige äter vi nästan 30 skumtomtar per person varje jul! Ingen jul utan Juleskum!

– Juleskum har en mycket stark fan-base som är lojala, stolta och engagerade i varumärket. Förra året frågade vi våra fans vad de önskade för smak till julen 2022 och svaret blev cola, säger Alia Jassim, Senior Brand Manager på Cloetta. Att prova på årets limited edition av Juleskum är en kul grej som många av våra konsumenter ser fram emot och som såklart skapar nyhetsvärde och nyfikenhet.

– Juleskum Cola bjuder på en fräsch, läskande smak som man bara vill ha mer och mer av. Det räcker inte att bara ta en, två, eller tre skumtomtar – var beredd på att hela påsen tar slut fortare än vanligt! De läskande skumtomtarna är ett perfekt komplement till det rosa originalet och passar utmärkt till julens alla tillställningar, avslutar Alia.

Precis som Juleskum Original innehåller Juleskum Cola inga artificiella färgämnen och aromer. Juleskum tillverkas i Cloettas fabrik i Ljungsbro utanför Linköping.

Juleskum Cola innehåller 100 gram och har ett rekommenderat konsumentpris på ca 12,90-18,90 kronor, beroende på säljkanal. Nyheten lanseras vecka 36, och kommer att dyka upp i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln under hösten.

Mer information
Vill du veta mer om Juleskum Cola är du välkommen att höra av dig till Clara Salomon, se kontaktuppgifter nedan.

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum