Centerstudenter

Julia Eriksson vald till ny förbundsordförande för Centerstudenter

Dela

Julia Eriksson valdes till ny förbundsordförande vid Centerstudenters digitala förbundsstämma i helgen. Hon kommer därmed att ta plats som ledamot i Centerpartiets partistyrelse.

- Jag är otroligt glad och hedrad över att ha fått förtroendet att företräda Centerstudenter som ny förbundsordförande, säger Julia Eriksson.

Julia Eriksson är 22 år gammal och kommer från Nybro i Småland. Hon studerar för närvarande juristprogrammet vid Uppsala universitet och har varit ordförande för Centerstudenter Uppsala. 

-Centerstudenter har en viktig roll som plattform för frihetligt sinnade unga människor och studenter, och jag hoppas att jag kan bidra till att fler vill vara en del av vårt förbund, och vara med och påverka politiken i en friare riktning, fortsätter Julia Eriksson.

-Jag ser fram emot att arbeta med den nya styrelsen och alla medlemmar, och jag ser fram emot att lära känna våra syskonförbund och vårt parti ännu bättre, avslutar Julia Eriksson.Nyckelord

Kontakter

Presskontakt: Anna Simon-Karlsson 073-065 94 25

Bilder

Länkar

Om

Centerstudenter
Stora Nygatan 4
11127 Stockholm

http://www.centerstudenter.se

Centerstudenter är Centerpartiets fristående studentförbund. Vi arbetar i nära samverkan med resten av Centerrörelsen men är politiskt och organisatoriskt självständiga. Vår politik vilar på en grön liberal grund. Det innebär att vi arbetar för ett friare, mer hållbart och mer öppet samhälle. 

Följ Centerstudenter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.