Clarion Hotel Post

JUST NU: Fairtrade-kaffet uppmärksammas på Drottningtorget i Göteborg

Dela

Fram till kl 08.30 idag serverar Clarion Hotel Post fairtrade-kaffe utan kostnad för att uppmärksamma årets globala Fairtrade Challenge igång. 

  • Detta är ett sätt för oss att stödja de kaffeodlade i världen som har en tung arbetsbelasning och inte alltid så bra arbetsvillkor, säger Fredrik Blomberg, VD på Clarion Post.

Fairtrade Challenge är en internationell kampanj där så här långt fler än 3400 organisationer och företag världen över har anslutit sig. Målet är att servera så många enheter som möjligt med Fairtrade-märkta produkter i en insats för att öka medvetenheten runt rättvis handel. Hela Nordic Choice Hotels är med, och gäster och alla andra som kommer förbi Clarion Post kommer serveras en rykande färsk kopp med ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe.

  • Fairtrade-märkningen säkrar anständiga arbetsförhållanden och handelsvillkor för de som odlar vårt kaffe, vilket är väldigt viktigt eftersom produktionsleden är svåra att överblicka. Kaffet som serveras på Nordic Choice Hotels är därför alltid ekologiskt och Fairtrade-märkt. Genom märkningen hoppas vi att fler förstår vikten av medvetna val, säger Cathrine Dehli, Director of Sustainability för Nordic Choice Hotels.


Nordic Choice Hotels deltar för fjärde året i rad i Fairtrade Challenge.

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny mötesplats för hela Göteborg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda Bar & Grill och vRÅ - Swedish ingredients - Japanese flavors. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Clarion Hotel är levande mötesplatser, centralt belägna konferens-, event, och affärshotell, drivna av passion. Sex år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Mer information om Clarion Hotel www.choice.se/clarion

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 189 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion, samt 15 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Bilder

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - swedish ingredients - japanese flavors.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

MED NYA UNDERKLÄDER SKA HAN VINNA THE WORLD COCKTAIL CHAMPIONSHIP1.10.2018 16:38Pressmeddelande

Snart kan det finnas två världsmästare under det gamla posthusets tak. Joel Konza som tidigare i vår blev ”Årets Bartender 2018” åker nästa vecka till Tallin för att representera Sverige i ”The world cocktail championship”, som anordnas årligen av international bartender association. Joel kommer att tävla i kategorin ”sparkling wine”, där har han tagit fram en drink som han valt kalla Jenny Lind, efter operasångaren från 1850-talet som bär samma namn som gatan han bor på i Göteborg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum