The Perfect World Foundation

Kan du undvika palmolja under en vecka?

Dela

Att undvika produkter med palmolja i sig kan vara ett första viktigt steg till att skapa bättre förutsättningar för människan, djuren och naturen. Veckans utmaning i GONNA! kommer från The Perfect World Foundation och går ut på att aktivt välja produkter som inte innehåller palmolja.

Varje vecka ger GONNA! sina användare utmaningar som är små steg för att skapa en bättre värld. I samarbete med ideella organisationer skapas utmaningarna, så att de gör skillnad på riktigt. När du löst utmaningen ska du posta en bild i appen och är på så sätt med att kunna vinna veckans utmaning.

– Att få människor att börja tänka på vilka produkter de köper och konsumerar är ett första viktigt steg till att skapa en bättre värld, säger Ragnhild Jacobsson medgrundare till The Perfect World Foundation. Vi vill genom samarbetet med GONNA! kunna inspirera fler människor att agera för att skapa ett mer hållbart samhälle, och välja bort produkter som skadar vår planet.

GONNA! lanserades under slutet av oktober och vill få människor att tillsammans skapa förutsättningar för en bättre värld.

– Vi vet att folk älskar att posta bilder i sociala medier och nästan alla vill göra saker som kan bidra till en bättre värld. Med GONNA! kombinerar vi de två och har samtidigt hittat ett sätt där engagemang i appen också ger resultat för de organisationer som vi samarbetar med, säger Pontus Jansson, en av de två grundarna bakom GONNA!.

Ladda ner appen GONNA! idag och delta vår första utmaning! 

Bilder

Om

The Perfect World Foundation
The Perfect World Foundation
Kundsgatan 48c
411 15 Göteborg

https://theperfectworldfoundation.se/hem/

Följ The Perfect World Foundation

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från The Perfect World Foundation

Artister sjunger gratis för djuren24.4.2020 10:14:37 CESTPressmeddelande

Att klimatförändringarna påverkar vilda djur och vår natur är en fråga som engagerar. Den 16:e september planeras galakonserten Climate AID på GöteborgsOperan med syfte att höja kunskapen och samla in pengar till vilda djur och naturområden i kris. Coronakrisen har helt tagit bort möjligheten för många artister att tjäna pengar, trots detta så ställer sveriges artistelit nu upp helt utan ersättning för de vilda djuren och klimatet. - Många djurprojekt runt om i världen går nu på knäna och läget är akut, säger Ragnhild Jacobsson, initiativtagare och VD på The Perfect World Foundation.

Climate AID – en Galakonsert på GöteborgsOperan3.4.2020 08:54:56 CESTPressmeddelande

Den 16:e september arrangeras för första gången Climate AID – en galakonsert med syfte att öka kunskapen runt klimatproblemen med fokus på djur, natur och för att lyfta innovativa lösningar. Bakom initiativet står den Göteborgsbaserade djur- och naturorganisationen The Perfect World Foundation. - Vi vill skapa positiva krafter för att lyfta fram lösningarna, säger Ragnhild Jacobsson, VD och medgrundare av The Perfect World Foundation.

Greta Thunberg går i giganters fotspår - tilldelas prestigefyllt pris29.12.2019 13:00:00 CETPressmeddelande

Greta Thunberg blir första svensk att tilldelas natur- och djurorganisationen The Perfect World Foundations hederspris, The Perfect World Award. Hon får även utmärkelsen ”The Conservationist of the Year”. Priset delas ut årligen och bland tidigare pristagare finns bland annat Dr. Jane Goodall och BBC-prodilen Sir David Attenborough. - Greta får priset för att hon har lyckats skapa en global uppmärksamhet kring klimatfrågan, säger Ragnhild Jacobsson, VD på The Perfect World Foundation.

Boozt.com i samarbete med The Perfect World Foundation - vill göra modebranschen grön8.8.2019 08:10:00 CESTPressmeddelande

Den svenska ideella organisationen The Perfect World Foundation, tillsammans med Boozt.com och konstnären Mikael B, vill påverka modebranschen till att bli mer hållbar och skapar nu ett grönt initiativ för att minska klimatavtrycket. Initiativet lanseras under modeveckan i Köpenhamn under augusti och kommer även innebära att TV-profilen David Attenborough fortsätter att bli hedrad med en egen skog.