Apollo

Kändisarna svenskarna helst åker på semester med

Dela

I en undersökning från Apollo har vi tagit reda på vilka kändisar svenska folket helst har som resesällskap. Överlägset flest reser gärna med Bianca Ingrosso, på andra plats kommer Zlatan Ibrahimovic strax före Leif GW Persson på tredje plats.

Kändisarna svenska folket helst har som resesällskap
Kändisarna svenska folket helst har som resesällskap

Att det är Bianca och Zlatan som står överst på listan över de som svenskarna helst vill ha med på semestern överraskar inte Apollo. 

- Att välja ett resesällskap är viktigt, en resa kan förändra en relation på många sätt och resor blir i princip alltid ett minne för livet, och det vill man ju inte dela med vem som helst. Både Bianca, Zlatan och Leif GW är spännande personligheter och har nog många spännande historer att dela med sig av säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef på Apollo.  

I en nyligen genomförd undersökning av Mantap för Apollo har vi bland annat ställt frågan

«Vilken känd svensk person skulle du helst vilja åka på semester med?».
Det var fria svar där de svarande fick skriva själva vem man ville resa med.
 

Svaren var blandade med en i princip helt jämn könsfördelning med både TV-profiler, idrottsmän, kändiskockar, influencers, artister och författare. Trots att det är valår 2022 var det i princip ingen som ville resa med en politiker.  

Topp 15 –Kända personer svenska folket vill åka på semester med! 

Bianca Ingrosso 

Zlatan Ibrahimovic

Leif GW Persson 

Zara Larsson 

Pernilla Wahlgren 

Tareq Taylor 

Anders Bagge 

Therese Lindgren 

Kronprinsessan Victoria 

Johanna Nordström 

Lars Lerin 

Mikael Persbrandt 

Carolina Gynning 

Per Andersson 

Jonas Gardell 

*Undersökningen är genomförd av Mantap Global AB på uppdrag av Apollo 2022. Resultatet är baserat på 4045 svar

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Kändisarna svenska folket helst har som resesällskap
Kändisarna svenska folket helst har som resesällskap
Ladda ned bild

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Nyrekryteringar i ledningen, nya sporthotell och försäljning på högre nivåer än innan pandemin.23.6.2022 10:14:47 CEST | Pressmeddelande

Apollo som är en del av DER Touristik med starka REWE group som ägare konstaterar att vårens försäljning lyfter över de nivåer som fanns innan pandemin och förstärker organisationen ytterligare för framtiden. Försäljningen under första delen av 2022 har legat över försäljningen 2019 och Apollo ser att återhämningen är på väg efter pandemin. Trenderna inom resandet är fortsatt trygga destinationer och en aktiv semester. För att möta den starka efterfrågan på aktivitet under semestern öppnade Apollo under maj månad därför två nya sporthotell i Grekland; Porto Myrina -powered by Playitas på ön Limnos samt Levante - powered by Playitas på Rhodos. Under våren har också företaget valt att stärka ledningen med branschens främsta kompetens. Johan Mägi finns nu i rollen som Commercial Development Director och kommer senast från ledande befattningar inom försäljning, produkt samt lojalitet på SAS och SJ. - Jag ser fantastisk potential i Apollos produkt och ser verkligen fram emot att få utveckla

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum