Bingolotto

Kändistätt i Bingolotto

Dela

Nu på söndag gästar allas vår Lotta Engberg BingoLotto med kollegorna i nya showen Made in Sweden – Erik Segerstedt, Peter Magnusson Bruno Mitsogiannis och Lisa Stadell. Som grädde på moset dyker även Jan Johansen upp. David Carbe leder husbandet och Ingvar Oldsberg leder programmet.

 

MADE IN SWEDEN

Lotta Engbergs sprakande julshow Made in Sweden har premiär 17 november. En bjällerklang- och jubelföreställning som står sig ända fram till jul och lär inkludera en salig blandning av listettor och klassiker från den svenska musikhistorien. Schlagerveteranen och programledaren Lotta Engberg tar med sig ensemblen i form av Erik Segerstedt, känd från Idol, Melodifestivalen och Let's dance, komikern Peter Magnusson, musikalartisten Bruno Mitsogiannis och dansaren Lisa Stadell.

JAN JOHANSEN

Jan Johansen slog igenom med dunder och brak i Melodifestivalen 1995 och låten Se på mig, med en efterföljande tredjeplats i Eurovision Song Contest. Låten låg på Svensktoppen i 30 veckor varav 15 som etta. Sedan dess har det hunnit bli 12 album, varav det senaste ”Trumslagarens pojke” kom i fjol.

DAVID CARBE OCH INGVAR OLDSBERG

Vår vana trogen lottas det även den här veckan ut splitternya bilar, drömlika solresor och fantastiska kontantvinster. Bakom flygeln leds husbandet av David Carbe och som bingomastodont ser vi, precis som vanligt – den evigt unge Ingvar Oldsberg.

BingoLotto – Söndag 19 november kl. 18:00 i TV4

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoFolkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar. 

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum