Resia Travel Group

Karin Liberg ny CIO på Resia Travel Group

Dela

Resia Travel Group stärker upp ytterligare digitalt och rekryterar Karin Liberg som ny CIO. Karin har en gedigen erfarenhet av IT och affärsutveckling inom retail. Hon kommer nu till Resia Travel Group från Kapp-Ahl, där hon sedan 2005 har bidragit till företagets digitala transformation i flera olika roller, senast som Head of Business Office. Karin tar plats i Resia Travel Groups koncernledning och kommer att spela en viktig roll i Resias pågående förflyttning mot positionen som digital resebyrå med personlig service.

-         Både retail och resebranschen är mitt uppe i en stor omställning, där hela kundresan definieras om. Det är en spännande tid, och jag ser verkligen fram emot att få vara med Resia på den digitala resan. Jag kommer att ha starkt fokus på strategisk IT- och affärsutveckling som ett nav i förflyttning och kundanpassning, där kunden och affären alltid är min utgångspunkt, säger Karin Liberg, ny CIO på Resia Travel Group.

Som CIO för Resia Travel Group har Karin det övergripande ansvaret för koncernens IT-funktion och utveckling med uppdraget att utifrån kundens behov skapa rätt tekniska förutsättningar för affären.

-         Karin kommer att vara en drivande kraft i vår fortsatta omställning. Med sin bakgrund och kompetens har Karin en värdefull erfarenhet från digital omställning och transformationsarbete inom retail. Jag är så glad att Karin kommer in med sin spetskompetens och sitt affärsfokus och jag ser fram emot att Karin tillsammans med vår IT-avdelning tar vårt arbete ett steg längre, säger Eva Moen, CEO på Resia Travel Group.

För mer information, kontakta gärna:
Eva Moen Adolfsson, CEO, Resia Travel Group
Tfn: 31 63 60 01 eller e-post: eva.moen@resia.se

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Resia Travel Group
Resia Travel Group
Box 1114
405 23 Göteborg

+46 31-63 60 00http://www.resiatravelgroup.se

Om Resia Travel Group
I koncernen Resia Travel Group AB ingår bolagen Resia AB, Bengt-Martins AB, Bengt-Martins Rejse Aps samt varumärkena Cruise Market, Box OfficeHyttespecialisten och Resfeber. Vi är det personliga reseföretaget som genom våra 400 resespecialister skapar energi och lust att fortsätta upptäcka. Vi brinner för utmaningen i att hitta den bästa resan för var och en av våra kunder, oavsett om det rör semesterresor eller förtagslösningar. En överraskande bra resa, ett mänskligare möte, en enklare bokning eller mer hållbara alternativ.

Följ Resia Travel Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Resia Travel Group

Resia Travel Group klimatkompenserar verksamheten14.6.2019 16:42:14 CESTPressmeddelande

Under den senaste månaden har över 430 svenska företag deltagit i Breakit Impact Challenge, en utmaning som uppmuntrar till ett mer klimatsmart företagande. Uppdragen har handlat om allt från att se över resvanor, energiförbrukning och leverantörer, till att säkerställa en mer hållbar arbetsplats, spetsa affärsmodellen och klimatkompensera verksamheten. Allt på 30 dagar. Resia Travel Group var ett av de företag som klarade hela utmaningen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum