E.ON Sverige AB

Karin Rosell ny Head of Brand & Marketing på E.ON Sverige

Dela

Den 11 januari tillträder Karin Rosell som ny chef för Brand & Marketing på E.ON Sverige. I rollen kommer Karin att ansvara för Brand Engagement och Market & Customer Communication.

– Det känns otroligt kul och spännande att få vara med på den förändringsresa som E.ON påbörjat. Att bidra till att utforma, bygga och driva E.ON:s nya marknadsposition ska bli fantastiskt roligt, säger Karin Rosell.

Karin har lång erfarenhet inom marknadskommunikation och varumärkesutveckling. Närmast kommer hon från rollen som marknadschef på Halebop där hon började 2011, dessförinnan har hon bland annat haft olika nyckelroller inom Telia Sonera.

För arbetet på Halebop utsågs hon 2014 till Sveriges bästa marknadschef av tidningen Resumé. 2015 fick hon Titanpriset.

– Karin Rosell tillträder en av Sveriges just nu kanske mest spännande positioner inom marknad och varumärkesutveckling när E.ON påbörjat sin förändringsresa mot framtidens energi. Vi är väldigt stolta och glada att vi har attraherat Karin som har erkänd erfarenhet av stora varumärken och förändringsresor, säger Yvonne Borg, kommunikationsdirektör på E.ON.

För ytterligare information kontakta; Kommunikationsdirektör Yvonne Borg, +46 725 02 25 81

Nyckelord

Kontakter

E.ONs pressjour 040-25554024-timmarsservice för dig som är journalist. Telnr på denna sida är endast avsedda för journalister.Övriga hänvisas till Kundservice tel 020-222424 eller Felanmälan tel 020-880022.

Bilder

Om

E.ON Sverige AB
E.ON Sverige AB
Carl Gustafs Väg 1
205 09 Malmö

https://www.eon.se

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

Grönare fjärrvärme när E.ON ersätter fossil olja med förnybar bioolja i Norrköping15.3.2018 08:27Nyheter

Redan i dag är i stort sett all fjärrvärme som E.ON producerar och levererar i Norrköping återvunnen eller förnybar, men det finns en liten fossil andel kvar. Nu tar E.ON ett steg närmare sitt mål – att senast 2025 bara producera och leverera hundra procent återvunnen eller förnybar energi – och ersätter den fossila oljan i reservanläggningen Navestad med förnybar bioolja.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum