Cloetta Sverige AB

Kexchoklads budskapskampanj är äntligen tillbaka!

Dela

Även i sommar ser vi peppande budskap på vår älskade Kexchoklad. Budskap som passar perfekt när du vill uppmuntra och sprida positiv energi till din omgivning.

– Konsumenterna längtar – och vi längtar, därför upprepar vi nu succén från tidigare år och låter Kexchoklad Original få en tillfällig design med budskapen ”Du är bäst!”, ”Heja Heja!”, ”Kram på dig!” och ”Du är magisk!”, berättar Charlotte Hansson, Senior Brand Manager på Cloetta.

– Kexchoklad är ett av Sveriges starkaste varumärken och Kexchoklad ligger det svenska folket varmt om hjärtat. Efterfrågan är stor när det gäller våra budskap och många ser det som ett av de bästa sätten att tacka och peppa sin omgivning. Att sprida positiv energi till någon i sin närhet med Kexchoklad som bärare är ett av de godaste sätten, fortsätter Charlotte.

Kexchoklad med ny design börjar dyka upp i juli månad - håll utkik i din butik!

Mer information
Vill du veta mer om Kexchoklads budskapskampanj är du välkommen att höra av dig till Charlotte Hansson, Senior Brand Manager på Cloetta, se kontaktuppgifter nedan.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum