Grafiska Företagen

Kickstart Digitalisering: Grafiska Företagen bjuder in till workshopserie för att kickstarta digitaliseringen i grafisk industri

Dela

Genom ett samarbete med Teknikföretagen erbjuder Grafiska Företagen sina medlemsföretag att delta i workshopserien Kickstart Digitalisering.

Kickstart Digitalisering är ett initiativ vars syfte är att ge insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Små och medelstora industriföretag får möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sin digitalisering – oavsett var på resan man befinner sig.

Träffarna genomförs regionalt vilket innebär möten och samverkan med andra företag i regionen.

Som deltagare investerar man två arbetsdagar för att få inspiration och stöd på den digitala resan. Du kan delta oavsett var i förändringsprocessen man befinner sig.

Kickstart riktar sig till chefer och nyckelpersoner som har mandat att genomföra förändringar.

Kickstart Digitalisering genomförs av Teknikföretagen, IF Metall, Swerea IVF, RISE, SISP och IUC för att stärka digitaliseringen och konkurrenskraften för industriföretag i Sverige. Projektet finansieras av Tillväxtverket. Sedan våren 2018 medverkar Grafiska Företagen i projektet.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Grafiska Företagen
Grafiska Företagen
Storgatan 19
Stockholm

http://www.grafiska.se

Grafiska Företagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för den grafiska industrin. Våra drygt 400 medlemsföretag med ca 12 000 anställda utvecklar, förpackar och distribuerar budskap för hela samhället.

Den grafiska industrin som omsätter ca 38 miljarder kronor har en viktig uppgift i marknadsekonomin, demokratin och i utbildningen. Grafiska Företagen inspirerar till nytänkande för ökad konkurrenskraft.

 

Följ Grafiska Företagen

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Grafiska Företagen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum