Linköpings kommun

Kommunala bolaget Resmex får ny VD

Dela

Det kommunala bolaget Resecentrum Mark och Exploatering i Linköping AB, Resmex får ny VD.

Det är Michael Stenberg, fastighetschef på Stångåstaden som tillträder som VD på Resmex. Michael tillträder VD-rollen under våren då nuvarande VD Johan Kristiansson går i pension. Michael kommer att axla rollen som VD för Resmex parallellt med sin anställning på Stångåstaden.

– Jag känner mig mycket glad och inspirerad av att få förtroendet att fortsätta med arbetet för Linköpings utveckling genom uppdraget som VD för Resmex. Johan Kristiansson har gjort ett mycket bra arbete som VD och jag ser fram emot att ta vid i det goda arbetet. Både i samverkan med näringslivet och kommunens övriga berörda aktörer inom det geografiska ansvarsområdet för Resmex, säger Michael Stenberg.

Michael har tidigare varit styrelseordförande i Resmex och avgår i samband med detta från det uppdraget. Till ny ordförande föreslås Peder Brandt. Beslut om ny ordförande fattas i kommunfullmäktige i början av nästa år.

Kontakter

Bilder

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Linköpingslyftet ska stärka omsorgen24.9.2020 15:00:00 CESTPressmeddelande

Äldreomsorgen står inför utmaningen att möta mer varierande och komplicerad vård och omsorg samtidigt som de ekonomiska förutsättningarna är begränsade och resurserna minskar. Denna trend ställer stora krav på att rätt kompetens utför rätt insatser för att säkra kvaliteten och patientsäkerheten. Staten har gått ut med satsningen ”Äldreomsorgslyftet” där timanställd personal erbjuds vidareutbildning till vårdbiträde eller undersköterska under arbetstid.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum