Huddinge kommun - politik

Kommunlistan för KD Huddinge fastställd

Dela

Kristdemokraterna Huddinges årsmöte har nu fastställt valsedeln för kommunvalet. Valsedeln kommer att toppas av Karl Henriksson, kommunalråd och civilekonom. Tvåa på listan är Stephanie Hansson, socionom och vice ordförande i äldreomsorgsnämnden och trea, Dennis Åström Ullström, ersättare i kultur- och fritidsnämnden och juriststudent.

–Jag är tacksam över förtroendet att toppa Kristdemokraternas valsedel i Huddinge. Vår kommun står inför stora utmaningar med den snabba tillväxten samtidigt som den rödgröna regeringens välfärdssvek märks väldigt tydligt bland utsatta människor i vår kommun, till exempel personer med funktionsvariationer som mister sin rätt till assistans. Kristdemokraterna är rösten för att tryggheten ska gälla alla. Även när du har en fysisk funktionsnedsättning eller autismspektrumdiagnos. Även om du bor i ett socialt utsatt område. Även om du är äldre och behöver ett anpassat boende. Vi behöver återupprätta välfärdslöftet och där vill jag göra en insats, säger Karl Henriksson (KD).

Totalt kommer 22 personer att stå på valsedeln i kommunvalet. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Karl Henriksson
Karl Henriksson
Ladda ned bild
Karl Henriksson, Stephanie Hansson, Dennis Åström Ullström
Karl Henriksson, Stephanie Hansson, Dennis Åström Ullström
Ladda ned bild

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Kristdemokraterna Huddinge
Kommunhuset i Huddinge
Kommunalvägen 28
141 85 Huddinge

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

Spårväg syd är säkrad men Tvärförbindelse Södertörn saknar fortfarande full finansiering4.6.2018 16:38Pressmeddelande

I dag fattade regeringen beslut om nationell plan för infrastruktur åren 2018-2029. Spårväg syd som ska dras mellan Flemingsberg och Älvsjö är säkrad. I Trafikverkets förslag till nationell plan som lämnades över till regeringen i höstas saknades full finansiering för Tvärförbindelse Södertörn. Nu har regeringen valt att dra av ytterligare 200 miljoner kronor från projektet.

Nu får Sjötorpsskolan mellanstadium och en bättre skolgård28.5.2018 09:46Pressmeddelande

Paviljongen på Sjötorpsskolan i Skogås kommer rivas och en permanent byggnad kommer att byggas för att göra plats för mellanstadium även på Sjötorpsskolan. I den nya byggnaden kommer förutom nya klassrum även finnas en NO-sal och en musiksal. Skolgården upprustas med bland annat två nya lekplatser, en bollplan och en samlingsplats som kan användas för t ex utepedagogik och skolavslutningar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum