Huddinge kommun - politik

Kommunlistan för KD Huddinge fastställd

Dela

Kristdemokraterna Huddinges årsmöte har nu fastställt valsedeln för kommunvalet. Valsedeln kommer att toppas av Karl Henriksson, kommunalråd och civilekonom. Tvåa på listan är Stephanie Hansson, socionom och vice ordförande i äldreomsorgsnämnden och trea, Dennis Åström Ullström, ersättare i kultur- och fritidsnämnden och juriststudent.

–Jag är tacksam över förtroendet att toppa Kristdemokraternas valsedel i Huddinge. Vår kommun står inför stora utmaningar med den snabba tillväxten samtidigt som den rödgröna regeringens välfärdssvek märks väldigt tydligt bland utsatta människor i vår kommun, till exempel personer med funktionsvariationer som mister sin rätt till assistans. Kristdemokraterna är rösten för att tryggheten ska gälla alla. Även när du har en fysisk funktionsnedsättning eller autismspektrumdiagnos. Även om du bor i ett socialt utsatt område. Även om du är äldre och behöver ett anpassat boende. Vi behöver återupprätta välfärdslöftet och där vill jag göra en insats, säger Karl Henriksson (KD).

Totalt kommer 22 personer att stå på valsedeln i kommunvalet. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Karl Henriksson
Karl Henriksson
Ladda ned bild
Karl Henriksson, Stephanie Hansson, Dennis Åström Ullström
Karl Henriksson, Stephanie Hansson, Dennis Åström Ullström
Ladda ned bild

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Kristdemokraterna Huddinge
Kommunhuset i Huddinge
Kommunalvägen 28
141 85 Huddinge

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

Välbesökt och inspirerande kongress för Lokala partiers nätverk med Huddingepartiet och Drevvikenpartiet som värdar1.4.2019 14:47:42 CESTPressmeddelande

Ett 35-tal representanter för 14 lokala partier från Piteå i norr till Lund i södra Sverige genomförde under lördagen 2019 års kongress för Lokala partiers nätverk. Kongressen ägde rum i Huddinges kommunhus. De två lokala partierna, Huddingepartiet och Drevvikenpartiet i Huddinge kommun stod som värdar för kongressen, som var ett värdefullt tillfälle för lokala partier att träffas och utbyta erfarenheter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum