Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet

Korpen Västerås slår upp portarna till nya multihallen

Dela

Äntligen är den nya skate- och parkour-hallen klar. Nu på lördag den 3 oktober öppnar den nybyggda aktivitetsarenan. Korpen Västerås breddar nu verksamheten och kommer kunna erbjuda ännu fler motionsidrotter i den nya multiarenan på Finnslätten i Västerås. Rugby och den starkt växande racketsporten pickleball är några av de aktiviteter som kommer att finnas i hallen.

Projektet med att planera och bygga hallen har pågått i flera år. Med stöd av Allmänna Arvsfonden och RF Sisu Västmanland har nu äntligen Korpen Västerås kunnat förverkliga drömmen.

- Vi skulle egentligen ha dragit igång rejält med ett Öppet hus, lördag den 3 oktober. Men nu får vi smygstarta lite med tanke på coronarestriktionerna och 50-personersgränsen, berättar Danny Vingehag på Korpen Västerås.

Öppnandet av multiarenan kommer perfekt i tid med tanke på att så många utomhusaktiviteter gör säsongsuppehåll. Det gör det också möjligt för aktiviteter att flytta inomhus.

- Nyligen gjorde vi klart med att Västerås Rugby nu är en del av Korpen Västerås, säger Danny Vingehag. Under hösten flyttar vi in rugbyträningarna till gymnastikhallen vid nya hallen. Dessutom har vi öppna träningar med innebandy, basket och ultimate frisbee.

Nyckelord

Kontakter

För visning av nya hallen och info:

Kontakta Danny Vingehag, Korpen Västerås

kansli@korpenvasteras.se

Länkar

Om

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

http://www.korpen.se/

Visst är det betydligt roligare att sporta och motionera när du gör det tillsammans med andra? I Korpens Svenska Motionsidrottsförbundet finns det mängder med sätt att engagera och aktivera sig. Vår historia sträcker sig mer än 75 år tillbaka i tiden och idag är vi ett rikstäckande, modernt motionsidrottsförbund som kan erbjuda runt 100 olika typer av motionsaktiviteter.

Följ Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum