PR Direkt

Kredity reder ut om skillnaderna mellan Advisa och Lendo

Dela

Två av de mest välkända låneaktörerna när det kommer till privatlån är Advisa och Lendo. Den stora frågan som många konsumenter ställer sig är således vilken av dessa aktörer som är bäst. Kredity reder ut om skillnaderna.

Många hushåll har i anslutning till Black Friday ansökt om mindre lån. Detta enligt uppgifter från jämförelsesidan Kredity som noterade en ökning på konverteringen med hela 30 procent i kring Black Friday jämfört med året innan. Många konsumenter visade ett särskilt stort intresse för Advisa och Lendo, två av de största låneförmedlarna på den svenska marknaden.

Advisa eller Lendo - vilken låneförmedlare är bäst?

Bör man välja Advisa eller Lendo när man vill ha det snabbaste och mest effektiva lånet?

Enligt Kredity så är det många faktorer som spelar in när man ska välja typ av lån och låneaktör. I ett nypublicerat blogginlägg redogör Kredity för de största skillnaderna mellan de två låneförmedlarna. Sajten listar även för- och nackdelar som är bra att väga in vid valet mellan

Advisa eller Lendo.

“Oavsett om du ansöker om lån via Advisa eller Lendo så kan du känna dig helt säker med att bägge förmedlare är säkra, har flera nöjda kunder och har givetvis en bra och stabil ekonomi”, säger pressansvarig på Kredity.

Många konsumenter är ute efter en snabb utbetalning av lån och där är Advisa och Lendo jämbördiga. Bägge sidor har snabba ansökningsprocesser där man fyller i uppgifterna smidigt på webbplatsen och därefter görs en identifiering med BankID. Båda låneförmedlare skickar som regel ut de första buden redan inom loppet av några minuter, och alla bud inom 24 timmar.  Andra faktorer som är viktiga när man väljer låneförmedlare är hur lånespannet och löptiden ser ut, räntan samt hur kundtjänsten är.

Presskontakt

Namn: Mari Metsar

Epost: kontakt@kredity.se

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Unik service ger goda elektrikeromdömen för Svenska Eljouren14.4.2021 07:00:00 CEST | Pressmeddelande

Svenska Eljouren startade som en renodlad eljour men det som gör elbolaget unikt är dess serviceinriktade elektriker som även ger fullt kundfokus för bokade uppdrag. Bland hushållen i Stockholm har tillgängliga och bokningsbara elektriker blivit en succé. Sedan starten i april 2020 har Svenska Eljouren hjälpt över 7000 kunder – med utmärkta omdömen och lysande kundrecensioner som resultat. Receptet är helt enkelt att erbjuda god service!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum