Lantbrukarnas Riksförbund

Kristin Bernhardsson ny chef för Försäljning & medlemsutveckling hos LRF

Dela
Kristin Bernhardsson blir ny chef för avdelningen Försäljning & medlemsutveckling på Lantbrukarnas Riksförbund, LRF. Kristin har en lång erfarenhet av försäljning och marknadsföringsfrågor från olika typer av företag och organisationer, och kommer närmast från Nordic Lottery där hon varit marknads- och försäljningschef och affärsområdeschef. Innan dess har hon bland annat varit projektledare och vice VD för kommunikationsbyrån Gadd, ansvarig för affärsutveckling och kommunikation på medlems- och intresseorganisationen SWEDMA, Swedish Data & Marketing Association, och dessförinnan haft olika roller inom Bring Citymail och Posten. Kristin är uppvuxen på ett mindre lantbruk på Väddö, norr om Stockholm.
Kristin Bernhardsson är ny chef för Försäljning och utveckling på LRF.
Kristin Bernhardsson är ny chef för Försäljning och utveckling på LRF.

- Jag är väldigt glad över att kunna välkomna Kristin Bernhardsson som ny chef för avdelningen Försäljning & medlemsutveckling på LRF. Kristin har en gedigen bakgrund och djupa kunskaper inom försäljning och utveckling av erbjudanden som kommer komma till nytta i vårt arbete med att attrahera, rekrytera, behålla och återrekrytera medlemmar till LRF. I sina tidigare roller har hon utvecklat och lett viktiga förändringsresor både inom kundupplevelse och digital försäljning. Kristin kommer ta vid och tillsammans med medarbetarna på avdelningen vidareutveckla det fina arbete som gjorts de senaste åren för att stärka och professionalisera LRFs arbete med medlemsrekrytering och utveckling av vårt medlemserbjudande, säger Anna Karin Hatt, VD och koncernchef för LRF.

- Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna och medlemmarna inom LRF fortsätta att utveckla LRF som en stark medlemsorganisation. För mig ligger styrkan i en medlemsstyrd organisation i det gemensamma engagemanget, ett engagemang som ger kraft. Jag är väldigt glad över förtroendet att fortsätta utveckla de möjligheter ett medlemskap i LRF innebär, säger Kristin Bernhardsson.

Kristin Bernhardsson tillträder den 22 maj 2023 och efterträder då Christoffer Rinman som sedan februari 2022 är tf avdelningschef för Försäljning & medlemsutveckling.

Nyckelord

Kontakter

För mera information, kontakta LRF pressavdelning 010-184 40 70

Bilder

Kristin Bernhardsson är ny chef för Försäljning och utveckling på LRF.
Kristin Bernhardsson är ny chef för Försäljning och utveckling på LRF.
Ladda ned bild

Om

Lantbrukarnas Riksförbund
Lantbrukarnas Riksförbund
Franzéngatan 1
11251 Stockholm

010-1844000https://www.lrf.se/

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en intresse- och företagarorganisation för det gröna näringslivet med cirka 140 000 medlemmar. Gemensamt för flertalet av medlemmarna är att de har sin bas i jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö. LRF är också en samlande organisation för lantbrukskooperativa företag, som exempelvis Arla och Lantmännen. LRFs medlemmar driver omkring 60 000 företag och LRF är därmed Sveriges största småföretagarorganisation. Totalt omsätter hela det gröna näringslivet, det vill säga jord- och skogsbruk, trädgård, fiske och vattenbruk samt livsmedels- och skogsindustrier, 151 miljarder kronor, vilket är 3,4 procent av landets BNP. Källa: Jordbruksverket 

www.lrf.se

Följ Lantbrukarnas Riksförbund

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lantbrukarnas Riksförbund

Pressinbjudan: Gratis frukost i skolan – en demokratisk rättighet?2.6.2023 11:58:25 CEST | Pressmeddelande

Välkommen till seminarium under Järvaveckan 2 juni kl 18.45-19.10. Medverkar gör bland annat Nooshi Dagostar (V) och Elisabeth Thand Ringqvist (c). I takt med den skenande inflationen i samhället har frågan om gratis skolfrukost tagit alltmer plats i debatten. Å ena sidan larmar skolor och kommuner om elever som kommer hungriga till skolan, å andra sidan hävdar vissa att hungriga skolbarn är en modern myt.

EU-topp besöker Sverige för att prata grön omställning12.5.2023 06:47:51 CEST | Pressmeddelande

Den gröna omställningen är i fokus när Wolfgang Burtscher, generaldirektören för EU-kommissionens direktorat för jordbruk och landsbygdsutveckling, besöker Sverige. Burtscher får en möjlighet, att via en rundvandring på Palle Borgströms gård, se vilka effekter EU:s förslag kan få på det svenska jord- och skogsbruket. Det handlar bland annat om mål om restaurering av ekosystem, som i praktiken kan innebära att stora arealer skog och jordbruksmark måste tas ur produktion. Dessutom finns mål om att restaurera i storleksordningen en miljon hektar betesmark i Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum