Jernkontoret

Kristina Grewin blir interim kommunikationsdirektör på Jernkontoret

Dela

Med start i september axlar Kristina Grewin rollen som interim kommunikationsdirektör på Jernkontoret. I uppdraget ingår att driva och ansvara för organisationens kommunikationsavdelning under tiden Hanna Escobar-Jansson, Jernkontorets kommunikationsdirektör, är föräldraledig.

Den 1 september 2022 tillträder Kristina Grewin som tillfällig kommunikationsdirektör på Jernkontoret under kommunikationsdirektör Hanna Escobar-Janssons föräldraledighet. Kristina kommer att ingå i Jernkontorets ledningsgrupp och ansvara för kommunikationsavdelningen.

Kristina har 15 års erfarenhet av kommunikation i olika roller och från olika industrier. Hon kommer närmast från kommunikationsrådgivningsbyrån Diplomat Communications AB där hon i rollen som byråchef och seniorkonsult väglett kunder inom strategisk kommunikation och hållbarhet. Kristina har också bakgrund från stålindustrin och Ovako där hon i olika roller varit del av koncernens kommunikationsteam. Magisterexamen i statsvetenskap tog Kristina på Lunds universitet men hon har även studerat vid Science Po i Bordeaux, Frankrike.

Under ledning av Kristina Grewin kommer Jernkontorets kommunikationsavdelning fortsätta arbetet med opinionsbildning och påverkan, parallellt med satsningar för att stärka tillgången till kompetens för hela järn- och stålindustrin.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Jernkontoret
Jernkontoret
Box 1721
111 87 Stockholm

https://www.jernkontoret.se

Om Jernkontoret

Jernkontoret är den svenska järn- och stålindustrins branschorganisation. Organisationen grundades 1747 och ägs sedan dess av de svenska järn- och stålföretagen. Jernkontoret företräder järn- och stålindustrin i frågor som berör handelspolitik, forskning och utbildning, standardisering, energi, miljö och hållbarhet samt transportfrågor. Jernkontoret leder den gemensamma nordiska stålforskningen. Dessutom utarbetar Jernkontoret branschstatistik och bedriver bergshistorisk forskning.

Hantering av personuppgifter

Du har rätt att när som helst avregistrera dig från våra utskick och/eller radera dina personuppgifter i våra register. Du kan läsa om dina rättigheter och om hur Jernkontoret hanterar dina personuppgifter på jernkontoret.se/dataskydd.

Följ Jernkontoret

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jernkontoret

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum