Upplands Väsby kommun

Kristina Tormod, ny digitaliseringsdirektör i Upplands Väsby

Dela

Upplands Väsby kommun har rekryterat Kristina Tormod till tjänsten som digitaliseringsdirektör. Digitalisering är en av de främsta prioriteringarna i Upplands Väsby för att kunna leverera service av högsta kvalitet till medborgarna.

Service av högsta kvalitet till medborgarna är Upplands Väsbys främsta prioritet. Det är en självklarhet som kvalitetskommun att ligga i framkant även inom digitalisering. Det är också nödvändigt för en effektiv verksamhet.

Kristina Tormod har rekryterats till tjänsten som digitaliseringsdirektör och blir då chef för den nya avdelningen Digitalisering och processutveckling som skapades vid kommunledningskontorets organisationsförändring.

 - Jag är stolt över att Kristina har valt att ta det här viktiga uppdraget och är säker på att hon kommer att ta Väsbys digitaliseringsresa till nya höjder, säger Hillevi Engström, kommundirektör. Med Kristina Tormods gedigna erfarenhet inom IT kommer såväl samhällsbyggnad, skola, socialtjänst och omsorg att utvecklas ytterligare.

Kristina Tormod kommer närmast från Strålsäkerhetsmyndigheten där hon varit IT-chef i drygt fem år. Hon har tidigare varit IT-chef på Svenska Filminstitutet, Post- och telestyrelsen och Investor.

 - IT är allting idag och ska vara tillgängligt för alla, berättar Kristina Tormod, oavsett vilken kompetens man har, vem man är eller vad man kan. IT är en möjliggörare för allas tillgänglighet. Det gäller ju bara att hela tiden förbättra det vi gör med ett smart användande av den nya, innovativa tekniken.

Kristina Tormod börjar sin tjänst som digitaliseringsdirektör den 2 maj.

Kontakter

Bilder

Om

Upplands Väsby kommun
Upplands Väsby kommun
Dragonvägen 87
194 80 Upplands väsby

08-590 970 00http://www.upplandsvasby.se/

Upplands Väsby kommun har idag över 45 000 invånare. Kommunen, som har ett strategiskt läge vid E4:an mellan Stockholm och Uppsala, med 7 minuter till Arlanda, genomgår sedan några år tillbaka en omfattande utveckling med kraftfulla satsningar på nya bostäder, kommunalt finansierad service och på att skapa goda förutsättningar för näringslivet.

Följ Upplands Väsby kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Upplands Väsby kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum