Consid

Kristinehamns kommun växlar upp sin webb

Dela

Kristinehamns kommun har gett it- och kommunikationsföretaget Consid förtroendet att vidareutveckla kommunens externa webbplats med ett nytt tvåårigt avtal. Det har blivit dags att växla upp webben.

Picasso i Kristinehamn.
Picasso i Kristinehamn.

-Vi har sedan tidigare ett givande partnerskap med Kristinehamns kommun och att vi får ett förnyat förtroende i två år känns fantastiskt roligt. Vi har inlett ett förnyelsearbete med webben och nu kommer vi att kunna växla upp ytterligare, säger Christoffer Nilsson, kontorsansvarig för Consid i Karlstad.

Under det senaste året har stort fokus legat på att anpassa webbplatsen till det nya EU-direktivet om tillgänglighetskrav, som syftar till att öka tillgängligheten för besökarna. Men webben har också migrerats till Episerver DXP Content Cloud för att skapa de bästa förutsättningarna för kommunen att enkelt driva digitaliseringsarbetet framåt själva. Nästa steg blir att fortsatt arbeta med tillgängligheten för besökarna. Consid kommer, som leverantör, att ansvara och hantera tjänster för förvaltning, support och utveckling av webbplatsen.

Christoffer Nilsson, Consid i Värmland.

-Det är otroligt spännande att få vara med och digitalisera Kristinehamns kommun. Det är så mycket spännande som händer just nu, rent tekniskt, och det är tydligt att kommunen är med på tåget. Det är bra att vi finns på plats i Värmland och kan erbjuda expertis lokalt, säger Christoffer Nilsson.

Consid i Karlstad har haft en rekordstark tillväxt det senaste året. Ett stort antal nya kunder har tillkommit och företaget har anställt flertalet nya kollegor. Även Consid nationellt har haft en enorm tillväxt, med över 20 procent i omsättningsökning, under första halvåret 2021.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Picasso i Kristinehamn.
Picasso i Kristinehamn.
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Christoffer Nilsson, Consid i Värmland.
Christoffer Nilsson, Consid i Värmland.
Ladda ned bild

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom it, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Kristianstad, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 300 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Digital transformation, Mobilitet och apputveckling, Marknadsföring och kommunikation,

Digitala tjänster, e-handel & plattformar och Utbildningar.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum