Bookmark Förlag

Kristoffer Triumf romandebuterar med en bok som väcker viktiga frågor

Dela

Idag släpps den självbiografiska romanen Törst av Värvet-skaparen Kristoffer Triumf. Efter ett liv med riskbruk och helnyktra perioder har han ställts inför ett ultimatum av sin flickvän: Antingen hanterar du alkoholen, eller så lämnar jag dig. I hopp om att försöka vända livet tar han till dagboken. Resultatet har blivit en lika självutlämnande som välskriven roman.

Foto: Andreas Lind
Foto: Andreas Lind

”Det är svårt att förstå att detta är ett verk av en debutant”, säger förlagschef Claes Ericson. ”Kristoffer Triumf har på ett fantastiskt sätt utmanat konventionerna för vad som är autofiktion, och resultatet är både unikt och otroligt läsvärt.”

Kristoffer Triumf är reklamaren som tog podden till Sverige. Efter mer än 450 avsnitt av Värvet har hans förmåga att komma under huden på Sveriges kändiselit lockat till mer än 100 miljoner lyssningar. Han är också känd för att ha arbetat med tv och som ståupp-komiker, samt har utmärkelser som ett Guldägg och nominering till Stora Journalistpriset bakom sig.

Men medaljen har som ofta en baksida och i takt med att karriären gått uppåt har privatlivet krackelerat. Törst är en uppriktig, ärlig och dråplig berättelse om hur svårt det kan vara att dricka med måtta. Med drivet att behålla sin flickvän nystar Kristoffer Triumf upp minnen från barndomen och en utsvävande ungdom för att förstå sitt förhållande till alkohol.  

”Det är en bok som vänder sig till alla som någonsin haft problem med sina relationer, eller med alkohol”, säger Kristoffer Triumf, ”och till dem som tycker att man måste få skratta åt det ibland.”

Med självutlämnande humor berättar Kristoffer Triumf om problem som många känner igen. Det är en roman som vågar nyansera hur man kan förhålla sig till alkohol, men som framförallt är en berörande och underhållande berättelse.

Törst finns även som ljudbok, inläst av Kristoffer Triumf.
Omslaget är gjort av Love Antell.

För intervjuförfrågningar och recensionsex vänligen kontakta: 

Peter Hammarbäck, Kult PR
peter.hammarback@kultpr.se

Eller Josefine Bergkvist, Bookmark förlag
josefine.bergkvist@bookmarkforlag.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Andreas Lind
Foto: Andreas Lind
Ladda ned bild
Omslag: Love Antell
Omslag: Love Antell
Ladda ned bild
Foto: Andreas Lind
Foto: Andreas Lind
Ladda ned bild
Foto: Andreas Lind
Foto: Andreas Lind
Ladda ned bild

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Flerfaldigt prisbelönade och bokaktuella Lauren Groff äntligen i Sverige12.10.2021 11:04:58 CEST | Pressmeddelande

Idag kommer Lauren Groffs nya roman Matrix på svenska. Efter en lång prisbelönt utgivning släpper hon en roman som ger nytt perspektiv på kvinnors liv genom historien. Matrix har mottagits till stående ovationer i USA och kommit till final i National Book Award. Idag möter författaren för första gången sina svenska läsare på Internationell författarscen på Kulturhuset.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum