Bookmark Förlag

Kristoffer Triumf släpper självbiografisk roman på Bookmark

Dela

Efter mer än 100 miljoner Värvet-lyssningar är det dags för Kristoffer Triumf att berätta sin egen historia. Med avstamp i ett ultimatum som tvingat honom att välja mellan alkoholen och kärleken rullas en livsberättelse om gränslöshet, framgångar och den ständiga längtan efter kärlek upp. Boken heter Törst och kommer den 27 september.

Foto: John Guthed
Foto: John Guthed

"Jag skriver om allt från den hånade majspipan med tobak på sexans skolavslutning till Manilla-fyllan som blev veckans snackis när den togs upp i en av Sveriges största poddar – och min flickväns ultimatum: om du inte kan hantera alkoholen lämnar jag dig. Helt enkelt en bok för alla oss som nån gång kämpat med antingen alkohol eller relationer", säger Kristoffer Triumf.

Kristoffer Triumf är en av Sveriges mest lyssnade röster och känd för att ta sig under huden på Sveriges kändiselit. Nu sätter han sig själv i intervjustolen – och som vanligt väjer han inte för några frågor.

"I Törst berättar Kristoffer Triumf uppriktigt och med dräpande humor om den berg- och dalbana som varit vägen bakom framgångarna. Det blir en ärlig, avslöjande och gripande berättelse som ställer många viktiga frågor", säger Bookmarks förlagschef Claes Ericson.

Boken släpps i samband med att det 500:e avsnittet av Värvet sänds. Omslagsillustration och design av Love Antell.

För ytterligare information kontakta:

Karin Wahlén, Kult PR
Karin.wahlen@kultpr.se
+46 768 96 22 54

Kontakter

Bilder

Foto: John Guthed
Foto: John Guthed
Ladda ned bild
Foto: John Guthed
Foto: John Guthed
Ladda ned bild

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Flerfaldigt prisbelönade Lauren Groff ges äntligen ut på svenska15.4.2021 11:21:11 CEST | Pressmeddelande

Efter en intensiv budgivning har Bookmark Förlag fått äran att ge ut ett av de mest spännande författarskap USA har att erbjuda idag. Lauren Groff har sedan debuten 2008 fått närmare ett tjugotal utmärkelser och utnämnts till en av de bästa författarna i sin generation. I oktober kommer hennes nya roman Matrix – en berättelse som utspelar sig under medeltiden och som skriver ny kvinnohistoria.

Bookmark Förlag utvecklar sin organisation7.4.2021 09:01:38 CEST | Pressmeddelande

Efter snart tio år och drygt tvåhundra titlar har Bookmark vuxit till tretton medarbetare och över femtio miljoner i omsättning. Det har blivit hög tid för en utveckling av organisationen. Den nya strukturen innebär tillsättandet av en litterär chef, en redaktionschef och ett renodlat säljteam under ledning av förlagets försäljningschef. Dessutom befordras under året tre kollegor till förläggare, och ytterligare två till förläggande redaktör respektive redaktör. Teamet förstärks också med en nyrekryterad förlagskoordinator.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum