BranäsgruppenBranäsgruppen

Kungsberget bjuder gästerna på häftiga drönarfilmer

Dela

Med en ny innovativ satsning erbjuder Kungsberget nu alla gäster möjligheten att bli filmstjärnor i sina egna drönarfilmer. Tjänsten är gratis och kommer att finnas tillgänglig torsdag–söndag mellan klockan 09.30–15.30, vecka 3–10.

– Gästerna aktiverar drönaren genom att skanna en qr-kod och blir sedan filmade genom hela åket. Det är riktigt häftigt och jag är säker på att det blir en populär attraktion, säger Anders Kjällström, vd på Branäsgruppen.

Detta nya koncept är en möjlighet för personer som inte äger en drönare själva att upptäcka tekniken och få med sig en häftig film med spännande vinklar och perspektiv som bara drönare kan erbjuda. Drönaren följer åkaren automatiskt och filmen skickas kort efter avslutat åk som en länk via sms eller mail. Gästen kan enkelt ladda ner filmen och dela med vänner och släktingar via sociala medier.

– Allt går väldigt smidigt och snabbt och det är en spännande produkt som vi tror kommer bli populär hos våra gäster. För oss är det viktigaste gästernas upplevelse. Det ska vara enkelt och lättillgängligt och enklare än att skanna en qr-kod blir det ju inte.

Drönaren är igång så länge vädret tillåter och flyttas mellan Kungsbergets Big Air Bag, Junior Snow Park och Björnbusecupen. Under säsongen har gästerna chansen att tävla med sin film.

– Genom att dela filmen på Instagram och tagga #kungsberget kan man vinna ett skidställ från Helly Hansen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum