BranäsgruppenBranäsgruppen

Kungsberget firar sommarsuccén med ny cykelled

Dela

Kungsbergets nya sommarsatsning, med cykling, padel och mycket mer, har överträffat både deras egna och gästernas förväntningar. Anläggningen har fortsatt helgöppet fram till 5 september och i helgen var det premiär för en helt ny cykelled.

– För att vara första säsongen tycker jag att det har varit en stor succé. Vi har fått oerhört fin feedback från gästerna, där cykellederna har fått mycket beröm. Därför känns det extra roligt att vi kan utöka utbudet mitt under säsongen, säger Johnny Jernqvist, platschef i Kungsberget.

Den nya leden Blåbär är en blå flowled som bjuder på en öppen och lättåkt resa, men med en hel del svängar, nedför berget. Totalt finns det nu tolv flowleder och en pumptrack på området. Utöver detta finns det även en padelbana, vandringsled, beachvolleybollplan, basketplan och skateboardramp på anläggningen och flera cross country-leder i närområdet.

– Vi är oerhört stolta över att vi har lyckats ta fram så många aktiviteter på kort tid. Säsongens siffror ser bra ut och vi ser framförallt en väldigt hög gästnöjdhet, vilket såklart är jätteroligt. Det här är bara början och vi blickar redan framåt mot kommande somrar. Att vi har fått en så bra start bådar gott inför framtiden.

Sommarsäsongen i Kungsberget är fortsatt igång ett tag till. Åttastolsliften, Kungs8:an, som tar gästerna upp till flowlederna är öppen 10.00–16.00 fredag–söndag ända fram till 5 september.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum