BranäsgruppenBranäsgruppen

Kungsberget fullbokat lördag 20 februari

Dela

Skidanläggningen Kungsberget har fullbokat på lördag den 20 februari. Det innebär att de har nått maxantalet två lördagar i rad sedan de införde en begränsning för antalet besökare.

– Det såklart jättetråkigt att behöva neka gäster som vill komma hit, men att införa ett maxtak var nödvändigt för upplevelsen på plats. Gästerna har dock visat förståelse för att vi inte kan ta emot alla och ger oss många positiva och stöttande ord för det arbete vi lägger ner i dessa minst sagt speciella tider, säger Mikael Elford, försäljnings- och marknadschef på Branäsgruppen.

Begränsningen för antalet liftkort infördes den 13 februari, men efter första helgen har Branäsgruppen valt att skära ner på antalet ytterligare.

– Även om allt fungerade bra förra lördagen så hade vi tyvärr trippel otur på söndagen, vilket påverkade liftköerna. En av stolsliftarna drabbades av tekniskt fel, det var mulet vilket gjorde att grillplatserna inte var lika intressanta och vi hade en tävling som lockade långt fler säsongskortsåkare än vi hade räknat med. På grund av detta har vi sett över och skruvat ner maxtaket något.

Utöver begränsningen för antalet besökare har Kungsberget vidtagit flera andra åtgärder för att gästerna ska ha en trygg skidsemester. Antalet restaurangplatser har till exempel mer än halverats och all bokning av liftkort och skidhyra sker online. Mer information om Kungsbergets arbete för en trygg semester finns på https://www.kungsberget.se/covid-19/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum