BranäsgruppenBranäsgruppen

Kungsbergets sommarsatsning fortsätter växa

Dela

Fler får upp ögonen för cykling i Kungsberget på sommaren. Antalet bokningar har hittills ökat med 60 procent jämfört med samma period under förra årets debutsäsong.

– Vi har fått mycket beröm från gäster som är här för första gången, både erfarna cyklister och nybörjare. Det är såklart jätteroligt med tanke på att vi bara är inne på vår andra säsong, säger Johnny Jernqvist, platschef i Kungsberget.

Sommaren i Kungsberget erbjuder allt från cykling till padel och beachvolleyboll. Hjärtat av satsningen är utförscyklingen i flowlederna som gästerna når via åttastolsliften Kungs8:an. Inför årets säsong passade man på att bredda utbudet med tre nya leder i olika svårighetsgrader för att på så sätt erbjuda något nytt för hela familjen, oavsett ålder och erfarenhet.

– Vi går i samma fotspår som på vintern och har ett stort fokus på familjer. Det gäller inte bara cykellederna, utan även alla andra aktiviteter, boenden och restaurang.

Antalet bokningar har ökat med 60 procent jämfört med samma tid förra året och Johnny Jernqvist både hoppas och tror att fler kommer att hitta till Kungsberget kommande veckor.

– Känslan är att gästerna kommer att bli fler nu när sommarens populäraste semesterveckorna är här.

Kungsberget har öppet alla dagar i veckan fram till och med 7 augusti och har därefter helgöppet till och med 4 september.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum