Kungsvåningen AB

Kungsmontage rekryterar ny platschef

Dela

Efter sex år som konsult och platschef hos Oscar Properties och MVB Nybyggnad återvänder Magnus Klang till rollen som platschef på Kungsmontage Byggentreprenad. Magnus Klang startade sin karriär på Kungsmontage Byggentreprenad redan 1989 och arbetade på bolaget under 27 år i roller som bland annat produktionsledare och platschef.

Bild: Magnus Klang, Kungsmontage Byggentreprenad
Bild: Magnus Klang, Kungsmontage Byggentreprenad

”Jag är väldigt glad att Magnus är tillbaka på Kungsmontage. Magnus var och är en nyckelspelare vars erfarenhet är värdefull för vår verksamhet. I första hand kommer Magnus att leda nästa etapp i Fittja som byggs i egen regi.” säger Christer Bjelkert, VD för Kungsmontage Byggentreprenad.

Projektet Fittja Light är den tredje utbyggnadsetappen inom den detaljplan som Kungsvåningen tog fram tillsammans med Botkyrka kommun 2016. Detaljplanen tillför centrala Fittja cirka 400 nya lägenheter och 7 000 kvadratmeter verksamhetslokaler. Den aktuella etappen Fittja Light innefattar flera nya verksamhetslokaler samt cirka 110 hyreslägenheter i varierande storlekar om 1-4 rum och kök. Byggstart planeras tidigt 2023 med beräknad inflyttning hösten 2024.

”Det känns roligt att vara tillbaka på Kungsmontage. Jag arbetade med detaljplanen för centrala Fittja under 2016 så att fortsätta resan med att ta tredje etappen i mål känns helt rätt. Jag tar med mig många värdefulla erfarenheter från mina år hos OP och MVB.” säger Magnus Klang.

Om Kungsmontage

Kungsmontage Byggentreprenad erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn, allt från styrning av byggentreprenader till hyresgästanpassningar. Bolaget arbetar med såväl kommersiella fastigheter för handel, kontor och industri, som offentliga lokaler och bostäder. Uppdragsgivarna är främst större bygg- och fastighetsutvecklingsföretag, kommuner och projektutvecklingsföretag i Storstockholm.

Kungsmontage Byggentreprenad ingår i Kungsvåningens koncern som även äger, utvecklar och förvaltar egna kommersiella fastigheter och bostäder i systerbolaget Kungsvåningen Förvaltning.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bild: Magnus Klang, Kungsmontage Byggentreprenad
Bild: Magnus Klang, Kungsmontage Byggentreprenad
Ladda ned bild

Om

Kungsvåningen grundades 1987 och har gått från att vara ett renodlat byggföretag till att behärska hela processen från detaljplan till nyckelfärdiga hus.

Kungsvåningen äger, förvaltar och utvecklar idag fastigheter i Storstockholm och Mälardalen. Beståndet består av såväl kommersiella lokaler för handel och kontor som offentliga lokaler och bostäder.

I koncernen ingår Kungsmontage Byggentreprenad som erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn, allt från styrning av stora byggentreprenader till hyresgästanpassningar.

Följ Kungsvåningen AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kungsvåningen AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum