Kungsvåningen AB

Kungsvåningen stärker upp inom investering och analys

Dela

Kungsvåningen rekryterar Isak Sundquist som Investment Manager. Isak kommer närmast från en roll som investeringsanalytiker på Catella Principal Investments och arbetade dessförinnan som analytiker på Coelis fastighetsfonder.

”Kungsvåningen är ett spännande bolag vars fastighetsportfölj har stor potential. Jag ser fram emot att vidareutveckla investeringsstrategin tillsammans med mina nya kollegor”, säger Isak Sundquist.

Kungsvåningens fastighets- och byggverksamhet har levererat stabil tillväxt under 30 år. Under 2022 växlar bolaget upp med flera byggstarter och nya medarbetare.

”Vi bygger en balanserad organisation med senior och junior kompetens. Vi är glada att välkomna Isak vars erfarenhet och kunskap inom investering och analys står helt i linje med våra målsättningar framöver”, konstaterar Hélène Lannemo, CFO på Kungsvåningen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Kungsvåningen grundades 1987 och har gått från att vara ett renodlat byggföretag till att behärska hela processen från detaljplan till nyckelfärdiga hus.

Kungsvåningen äger, förvaltar och utvecklar idag fastigheter i Storstockholm och Mälardalen. Beståndet består av såväl kommersiella lokaler för handel och kontor som offentliga lokaler och bostäder.

I koncernen ingår Kungsmontage Byggentreprenad som erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn, allt från styrning av stora byggentreprenader till hyresgästanpassningar.

Följ Kungsvåningen AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kungsvåningen AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum