Kunskapsskolan

Kunskapsskolan startar årskurs 4 och 5 i Tumba

Dela

Till hösten 2019 startar Kunskapsskolan Tumba klasser i årskurs 4 och 5. Skolan blir därmed en skola för elever från årskurs 4-9. - Vi vill att så många barn som möjligt ska få tillgång till en riktigt bra skola där varje elev blir sedd, så det här känns såklart väldigt roligt, säger rektor Martin Norin.

Kunskapsskolan i Tumba är idag en grundskola för årskurs 6-9. Genom att utöka med årskurs 4 och 5 omfattar alltså skolan från och med hösten 2019 hela mellan- och högstadiet.

- Vi jobbar med en personligt utformad undervisning där eleven får mycket stöd och coachning från sin handledare. Vi ser att våra elever får väldigt stora fördelar av det här arbetssättet och det gäller både yngre och äldre elever, även om skoldagen naturligtvis ser olika ut, säger Martin Norin.

Kunskapsskolans pedagogik med personlig handledning i kombination med små klasser leder till nära relationer mellan elever och lärare.

- Vi är helt övertygade om att barn som är trygga och blir sedda har bättre förutsättningar att lyckas i skolan, så vi lägger ett stort fokus på det. Det är jätteroligt att vi nu kan öppna skolan för de yngre eleverna, säger Martin Norin.

Kontakter

Om

Kunskapsskolan
Kunskapsskolan
Box 92146
120 08 Stockholm

https://www.kunskapsskolan.se/

På Kunskapsskolan får du gedigna kunskaper i varje ämne. Men du får också något mer. Du får lära dig att sätta mål och hur du ska göra för att nå dem. Hos oss kommer du bli självständig, duktig på att planera och lära dig att ta egna initiativ. Det är förmågor du har stor nytta av på gymnasiet och senare i arbetslivet.

Vi vet att elever lär på olika sätt och i olika takt. Därför har vi ett arbetssätt som är personligt utformat och utgår från varje individ. Du har en handledare som inspirerar och regelbundet följer upp dina resultat. Hos oss får du en trygg skola där alla blir sedda och utmanade.

Följ Kunskapsskolan

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kunskapsskolan

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum