Kvalita väljer Uska för leverans av hemtjänst medarbetare

Dela

Kvalita är ett familjeföretag med mänskliga värderingar och med fokus på att lära känna sina brukare och kunder som personer. Deras mål är att göra sina kunder och medarbetare nöjdare än någonsin. För dem är det självklart att alla ska ha rätten att arbeta, umgås med vänner och familj, utöva aktiviteter, vara förälder eller helt enkelt sova tryggt om natten. Vi på Uska står helt bakom deras värderingar.

Med Uska ser vi till att Kvalita får tillgång till alla trettiotusen som registrerat sin profil hos Uska. Det skapar väldigt goda förutsättningar att brukaren hittar den rätta personen för sina unika behov. Vi är stolta över att få chansen att bidra till att förbättra livet för Kvalitas kunder.

På uska.se har vi utvecklat en tjänst som hjälper arbetstagare och arbetsgivare att hitta varandra på några minuter. Vi hoppas att vår satsning kan hjälpa krisen kring basvårdspersonal så som undersköterskor, personliga assistenter och vårdbiträden genom att vi minimerar tiden för rekryteringar och samtidigt säkerställer de kompetenskrav som arbetsgivare ställer på sin personal. Men framför allt vill vi öka livskvaliteten för brukarna och patienterna.

Nyckelord

Bilder

Om

Skillio Sweden AB
World Trade Center, Uppgång E, Plan 5, Kungsbron 1
111 22 Stockholm

0771-66 55 60https://uska.se/

Uska är Sveriges största samlingsplats för undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter. Vi matchar dig med rätt arbetsgivare med drivkraften att göra vård och omsorg bättre. För alla. Eftersom vi, precis som du, brinner för kvalitativ vård under rätt förutsättningar.

https://uska.se/

Följ Skillio Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skillio Sweden AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum