Åklagarmyndigheten

Kvinna begärs häktad för grovt koppleri i Falun

Dela

Vid ett tillslag i Falun i går greps och anhölls en kvinna i 35-årsåldern på sannolika skäl misstänkt för grovt koppleri. Åklagare har i dag tisdag beslutat begära kvinnan häktad vid Falu tingsrätt.

Häktningsförhandlingen hålls i Falu tingsrätt i morgon onsdag. Det är tingsrätten som beslutar om tid för häktningsförhandlingen.

Tingsrättens målnummer: B 1881-21

Förundersökningsledaren, kammaråklagare Christina Rällsjö, har inte möjlighet att vara tillgänglig för kommentarer i ärendet under morgondagen.
 


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum