Åklagarmyndigheten

Lägesrapport i narkotikaärende i norra Västmanland

Dela

Polisen har anträffat en stor mängd misstänkt narkotika i norra Västmanland. Tre personer är sedan i går häktade i ärendet.

– Tre personer sitter häktade sedan i går för synnerligen grovt narkotikabrott. En av dem är häktad på sannolika skäl och två på skälig misstanke, säger kammaråklagare Camilla Jegerhjelm, som leder förundersökningen.

Målnummer hos Västmanlands tingsrätt: B 4862-20

Åklagaren och polisen arbetar för närvarande intensivt med utredningen och kan därför inte svara på några ytterligare frågor.

När mer information finns att kommunicera kommer det att göras via ett pressmeddelande.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

Pressinbjudan: Åklagare väcker åtal om synnerligen grovt vapenbrott kopplat till mord i Botkyrka14.7.2021 08:33:43 CEST | Pressmeddelande

Åklagarmyndigheten och Polismyndigheten bjuder in till pressträff i Stockholm på torsdag den 15 juli i samband med att tre personer åtalas vid Attunda tingsrätt för synnerligen grovt vapenbrott. Åtalet är kopplat till en händelse där en 12-årig flicka sköts ihjäl i Norsborg, Botkyrka i augusti 2020 och på pressträffen kommer polisen även att ge en lägesbild gällande mordutredningen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum