Svenska Friidrottsförbundet

Långhelg fylld av friidrott

Dela

Stockholm Marathon på lördag, Diamond League i Rabat på söndag, en högklassig gala i Hengelo på måndag – och en hel del annat. Det är väldigt mycket friidrott kommande dagar och på friidrott.se finns en stort genomgång av de viktigaste händelserna att hålla koll på.

Många av våra främsta friidrottare kommer att tävla stundande långhelg. Vill du ha full koll kan du med fördel läsa artikeln nedan:

 Helgen: Maran – och mycket mer

Deca Text&Bild (ej fri bild)

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är trovärdig och hälsosam, trygg och glädjefylld.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum