Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Långsiktig rekryteringspartner hos global spelare

Dela

I den lilla byn Vikmanshyttan ligger huvudkontoret för ett världskänt bolag. Som global marknadsledare inom batterilösningar är CTEK ett välkänt varumärke både i världen och i Dalarna – något som under flera år lockat kandidater till utvecklande tjänster.

Erik Lundqvist hade jobbat länge som konsult – bland annat via Clockwork – och hade inga planer på ett fast arbete. Erik började som Controllerkonsult även på CTEK, men efter hand började han tänka om och under hösten 2019 tackade han ja till en anställning.
– Jag hade jobbat på CTEK som konsult via Clockwork under ett och ett halvt år så jag hade bra koll på företaget. Att vi är en liten organisation som jobbar med en global premiumprodukt gör att alla som jobbar här hugger i där det behövs och alla brinner för att leverera. Det skapar en härlig stämning i hela organisationen vilket lockade mig, säger Erik Lundqvist.

Clockwork och CTEK träffades första gången på en nätverksträff. I samma veva var CTEK i behov av personal.

–  Efter att ha träffat CTEK upptäckte vi att vi trivdes vi ihop och vi fick därför i uppdrag att söka efter nya medarbetare. Från vår sida är tydligheten från beställaren en viktig framgångsfaktor, det gör det lätt för oss att förstå vad CTEK vill ha, säger Johanna Mogren Sundqvist, marknadsområdeschef på Clockwork i Dalarna.

Läs mer: https://clockworkpersonal.se/ctek/

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum