Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar i Köping

Dela

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har öppnat i Köping. Den 3 augusti slog Martin Rydell och Jeanette Nyqvist upp dörrarna för den nya bobutiken på Stora Gatan 5. Erfarna mäklare som tror att det gynnsamma läget kommer att lyfta bostadsmarknaden framöver.

Martin Rydell och Jeanette Nyqvist, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Köping.
Martin Rydell och Jeanette Nyqvist, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Köping.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är branschens snabbast växande mäklarkedja. Med Köping har kedjan nu 180 bobutiker runtom i landet. Regionens attraktiva läge med närhet till såväl sjöar, natur och flera större städer har ökat intresset för att bo i området. Med den nya bobutiken är målet att komma ännu närmare kunderna på en bostadsmarknad i stark tillväxt.

– I Köping, Arboga och Kungsör får köparna mycket boyta för pengarna och samtidigt närheten till fina utflyktsmål, ett rikt kulturliv och storstadspuls bara någon timmes resa bort. Hetast eftertraktade är bostäder i sjönära lägen, säger Martin Rydell, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Köping.

Martin Rydell kommer att driva den nya bobutiken på Stora Gatan 5 tillsammans med fastighetsmäklaren Jeanette Nyqvist, båda födda och uppväxta i Köping. Tillsammans har de över 20 års erfarenhet av att förmedla bostäder i regionen och kommer att vara verksamma i Köping, Arboga och Kungsör.

Nyckelord

Kontakter

För mer information, vänligen kontakta:
Martin Rydell, fastighetsmäklare i Köping, Arboga och Kungsör
Tel: 070-249 12 91
E-post: martin.rydell@lansfast.se

Marcus Svanberg, VD
Tel. 070-238 21 50
E-post: marcus.svanberg@lansfast.se

Bilder

Martin Rydell och Jeanette Nyqvist, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Köping.
Martin Rydell och Jeanette Nyqvist, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Köping.
Ladda ned bild

Om

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Tegeluddsvägen 21
106 50 Stockholm

https://www.lansfast.se/

Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling:
Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings vision är ”Trygga bostadsaffärer genom livet”. Idag är vi Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare och den tredje största aktören i branschen. Med 180 bobutiker och över 800 hängivna medarbetare runt om i Sverige finns vi alltid nära våra kunder. Under 2019 förmedlade företaget cirka 23 500 objekt till ett försäljningsvärde av 52,4 miljarder kronor. Vi tycker att den lokala närheten är viktig och tror att det är en av anledningarna till att vi för femte året i rad har Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex 2020.

Om Länsförsäkringar:
Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna en helhet av bank- och försäkringstjänster. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Följ Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Kommentar till Svensk Mäklarstatistik: Högtryck på bostadsmarknaden trots corona8.9.2020 08:00:00 CESTPressmeddelande

I augusti ökade både villapriserna och bostadsrättspriserna i Sverige med 2 procent. Trots coronapandemin har villapriserna stigit med 8 procent och bostadsrättspriserna med 4 procent det senaste året. Dessutom har även priserna på fritidshus ökat med 9 procent under samma period. Det visar nya siffror från Svensk Mäklarstatistik som analyserats av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Kommentar till Svensk Mäklarstatistik: Bostadsaffärerna ökar rekordstarkt11.8.2020 08:58:15 CESTPressmeddelande

Bostadsrättspriserna ökade med 1 procent under juli och har ett genomsnittspris på 2,2 miljoner kronor eller 37 872 kronor per kvadratmeter. Villapriserna steg under samma period med 2 procent och snittpriset uppgår nu till 3,0 miljoner kronor. Samtidigt har priserna på fritidshus ökat med 9 procent det senaste året. Det visar nya siffror från Svensk Mäklarstatistik som analyserats av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Ny kartläggning inför antagningsbeskedet visar: Studentstäderna där det är billigast att köpa bostad9.7.2020 07:17:00 CESTPressmeddelande

I Sundsvall och Västerås får studenterna flest kvadratmeter bostadsyta för pengarna. Priset på ettor har dock sjunkit mest i Umeå och Linköping det gångna året. Dyrast är enrummarna i Stockholm, Göteborg och Lund. Det visar en ny kartläggning av bostadsrättspriser i svenska universitetsstäder, baserad på data från Svensk Mäklarstatistik, som analyserats av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Kommentar till Svensk Mäklarstatistik: Bostadsmarknaden tar ny fart8.7.2020 08:00:00 CESTPressmeddelande

Bostadsrättspriserna förblev oförändrade under juni och har ett genomsnittspris på 2,6 miljoner kronor eller 39 295 kronor per kvadratmeter. Villapriserna steg under samma period med 2 procent och snittpriset uppgår nu till 3,4 miljoner kronor. Samtidigt har priserna på fritidshus ökat med 9 procent det senaste året. Det visar nya siffror från Svensk Mäklarstatistik som analyserats av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Kommentar till Svensk Mäklarstatistik: Nedgång för bostadsrätter – högtryck på fritidshus9.6.2020 08:01:00 CESTPressmeddelande

Bostadsrättspriserna sjönk med 2 procent i maj och har ett genomsnittspris på 2,6 miljoner kronor eller 37 738 kronor per kvadratmeter. Villapriserna under samma period steg med 1 procent och snittpriset uppgår nu till 3,4 miljoner kronor. Samtidigt har priserna på fritidshus ökat med 8 procent det senaste året. Det visar nya siffror från Svensk Mäklarstatistik som analyserats av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum