Stockholms stad

Lars Cha, ny projektchef på fastighetskontoret i Stockholms stad

Dela

Fastighetskontoret i Stockholms stad har anställt Lars Cha som ny projektchef. Lars Cha kommer närmast från Botkyrka kommun där han arbetat som byggchef. Han har närmare tjugo års erfarenhet av att arbeta med byggprojekt som platschef, produktionsledare, byggprojektledare och byggchef inom kommuner och i det privata näringslivet. Lars har börjat sin anställning den 1 oktober 2020 och kommer att ingå i ledningsgruppen.

Lars Cha, avdelningschef för projektavdelningen på fastighetskontoret
Lars Cha, avdelningschef för projektavdelningen på fastighetskontoret

– Lars har en gedigen kompetens och relevant erfarenhet för tjänsten. Jag känner stort förtroende för att han ska lyckas vidareutveckla kontorets arbete med att styra och genomföra investeringsprojekt, säger säger Anders Kindberg, fastighetsdirektör i Stockholms stad.

– Fastighetskontoret har en stor och spännande projektportfölj, som inkluderar flera helt unika projekt. Jag känner mig mycket entusiastisk och ödmjuk inför uppdraget, att få förverkliga beslut om fastighetsinvesteringar i linje med stadens vision, säger Lars Cha.

Nyckelord

Kontakter

FastighetskontoretLinda Laine, pressansvarig

Förvaltar och utvecklar ett unikt och spännande fastighetsbestånd viktigt för Stockholms invånare, företagare och besökare. I fastighetsbeståndet finns kontor, offentliga och kommersiella lokaler, idrotts- och kulturlokaler, brandstationer, saluhallar, slott, villor och små torp samt natur- och friluftsområden utanför kommungränsen.

08-508 26 829linda.laine@stockholm.se

Bilder

Lars Cha, avdelningschef för projektavdelningen på fastighetskontoret
Lars Cha, avdelningschef för projektavdelningen på fastighetskontoret
Ladda ned bild

Länkar

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum