Värmdö Kommun

Lars Enberg ny HR-chef i Värmdö

Dela

Nackabon Lars Enberg har utsetts till ny HR-chef i Värmdö kommun.

- Jag är mycket nöjd över att vi har lyckats rekrytera Lars till Värmdö kommun. Lars är en erfaren ledare med lång erfarenhet av att leda personalarbete och utveckla komplexa organisationer säger kommundirektör Cecilia Lejon.


Lars Enberg kommer närmast från en roll som HR-chef vid Skatteverket. I sin tidigare karriär har Lars haft olika ledande roller inom HR i både privat och offentlig sektor.


- Jag är väldigt stolt över att få förtroendet att vara med och leda Värmdö kommun in i framtiden. Som inflyttad Nackabo har jag en mycket positiv bild av Värmdö och ser nu fram emot att få arbeta tillsammans med alla fantastiska medarbetare för att ta nästa steg och utveckla kommunens verksamhet.


Enberg avslutar sin nuvarande tjänst under sommaren och påbörjar sin anställning i Värmdö kommun under augusti 2020.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

Stockholm Craft Week, 1–4 oktober 20202.9.2020 10:00:00 CESTPressmeddelande

I veckan släpptes programmet till den andra upplagan av Stockholm Craft Week, en satsning på svenskt samtida konsthantverk. Stockholm Craft Weeks syfte är att synliggöra det internationellt sett högkvalitativa svenska konsthantverket och nå en ny publik. Programmet innehåller bland annat konstnärsamtal och öppna ateljéer och äger rum på Värmdö, Gustavsbergs hamn samt i centrala Stockholm den 1–4 oktober 2020.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum