Bingolotto

Larz-Kristerz i BingoLotto

Dela

På söndag är Agneta Sjödin tillbaka som programledare i BingoLotto. Agneta bjuder in dansbandet Larz-Kristerz. Dessutom dyker Henrick från Superskaparna och Johanna Beijbom upp. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Larz-Kristerz och Johanna Beijbom

Larz-Kristerz fick sitt stora genombrott i och med segern i Dansbandskampen i SVT 2008. Under åren har bandets  album sålt platina, de har vunnit flera Guldklavar, en Grammis och varit nominerade till ytterligare Grammis ett antal gånger. 

I dagarna är bandet aktuella med rykande färska albumet Det går bra nu. På söndag spelar de några av låtarna på BingoLottos scen.

Johanna Beijbom från Skövde är en väl anlitad sångerska i Sverige och även ute i Europa. Redan som 14-åring släppte hon sin första singel. Mycket tog fart i hennes musikkarriär efter att hon körade på vinnarlåten Euphoria bakom Loreen i Eurovision Song Contest i Baku 2012.

Johanna har samarbetat med många i Sveriges artistelit som Jill Johnson, Lena Philipsson, Orup och Jessica Andersson

Dessutom kommer vinnaren i tv-programmet Superskaparna på Sjuan – Henrick Eriksson, inredare och stylist bosatt på Orust.

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Agneta Sjödin.

BingoLotto – Söndag 3 juni kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum