Bingolotto

Larz-Kristerz och Lovisa Lindh i Bingolotto

Dela
Larz-Kristerz, vinnarna från Dansbandskampen i SVT 2008, är högaktuella med rykande färska plattan ”Rätt och slätt”. På söndag river de av ett par spår från nya skivan från BingoLottos scen.
 

Stjärnskott och gamla rävar samsas om utrymmet i söndagens BingoLotto. Ingvar Oldsberg bjuder in till bingofest med dansbandskungarna Larz-Kristerz och friidrottstalangen Lovisa Lindh.

Larz-Kristerz, vinnarna från Dansbandskampen i SVT 2008, är högaktuella med rykande färska plattan ”Rätt och slätt”. På söndag river de av ett par spår från nya skivan från BingoLottos scen. Så spana in någon att bjuda upp framför burken redan nu, för räkna med ett rejält svängom.

Lovisa Lindh, 25, är en av Sveriges klarast lysande friidrottsstjärnor just nu. Lovisa deltog i OS 2016 på 800 meter, där hon blev utslagen i semifinal på personbästatid. En kanonprestation av Lovisa. På söndag gästar hon Oldsberg i rutan.

BingoLotto – Söndag 4 december kl 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

We Are Voice med Mölndals Kammarkör i Bingolotto11.12.2018 07:00Pressmeddelande

På söndag bjuder Rickard Olsson in We Are Voice med Mölndals Kammarkör till BingoLotto. Vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund kläckte idén om We Are Voice, en gemensam mötesplats för körmedlemmar och körledare som skulle underlätta kommunikation, interaktion och repetition. We Are Voice vill få fler människor att sjunga tillsammans och är en unik konsertupplevelse där alla på konserten är medverkande, ingen är publik utan alla interagerar med varandra. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson. BingoLotto – Söndag 16 december kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum