Bingolotto

Lasse Stefanz i BingoLotto

Dela

Rickard Olsson bjuder in Nordens största dansband Lasse Stefanz till BingoLotto. Sångerskan Jenny Silver gästar programmet och husbandet leds av Mattias Bylund. Programledare är Rickard Olsson.

Lasse Stefanz och Jenny Silver i BingoLotto

Lasse Stefanz är rutinerade rävar i BingoLotto-sammanhang. Bandet har över 50 år på nacken och har gett ut fler än 40 studioalbum. Något som gör dem till ett av Sveriges mest rutinerade och omtyckta dansband – eller Nordens största, om man frågar dem själva. 

De har sålt miljontals skivor, vunnit fyra Grammisar och ett otal Guldklavar (dansbandsbranschens stora pris), medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och flera dokumentärer. Premiärspelningen 1967 gick av stapeln i en bingopaus och gage i form av bingobrickor. På söndag blir det bingo med Lasse Stefanz i BingoLotto.

Dessutom kilar sångerskan och artisten Jenny Silver förbi studion. Jenny Silver har en lång musikkarriär i bagaget. Hon slog igenom i dansbandet Candela under nittiotalet och har varit frontfigur i rockbandet Holden med bl.a. spelningar i USA. Hon har dessutom medverkat i Melodifestivalen och kombinerar idag sin artistkarriär med ett yrke som lokförare.

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson.

BingoLotto – Söndag 18 november kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum