Apollo

Lättare att resa till Grekland, Albanien och Kroatien i sommar!

Dela

Nu är det lättare att resa till Grekland och många andra destinationer. Flera populära resmål tar bort inreseformulär och krav på vaccinbevis.

Flera populära resmål såsom Grekland, Kroatien, Bulgarien, Albanien och Madeira tar bort krav på inreseformulär och covidbevis. 

Lättnader införs och nu gäller inget krav på inreseforumlär eller uppvisande av covidbevis för resmål i länderna Grekland, Albanien, Bulgarien och Kroatien. Inte heller Madeira har krav på inreseformulär eller covidbevis men rekommenderar ändå resenärerna att fylla i inreseformulär vid inresa. 

- Vi är glada att vi har en situation som gör att det är enklare att resa och att länder som Grekland, Albanien, Bulgarien och Kroatien tar bort sina krav på inreseformulär och covidbevis. Nu bokas resor i snabb takt och nu blir det ännu lättare att resa så boka genast om du vill ha möjlighet att välja var du ska på semester i sommar säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef på Apollo. 

Även andra resmål inför vissa lättnader gällande inresa men det blir fortsatt viktigt att hålla koll på eventuella ändringar inför din avresa. För resor med apollo finns alltid uppdaterade inreseregler här: https://www.apollo.se/resor/tryggt-resande

- Det är fortfarande självklart viktigt att som resenär hålla koll på inreseregler ända in på avresa då de givetvis kan ändras. Reser man med oss har vi självklart dessa uppdaterade och sammanställda på vår hemsida säger Sandra Miller Kinge.  

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum