Bingolotto

Legenderna Berghagen och Oldsberg

Dela

Legenden Lasse Berghagen

Lasse Berghagen upptäcktes som 19-åring och är en av Sveriges mest folkkära artister genom alla tider. Under åren 1994-2003 var han svårslagen programledare för Allsång på Skansen och under den tiden ökade programmets tittarsiffror från 600 000 till över två miljoner. Han har tävlat i Melodifestivalen tre gånger och vann 1975 med låten "Jennie Jennie".

Lasse har många strängar på sin gamla lyra – han är sångare, författare, låtskrivare, kompositör och skådespelare. Med alster på sitt CV såsom ”Teddybjörnen Fredriksson”, "Stockholm i mitt hjärta” och "En kväll i juni".

2010 var Lasse dessutom med i premiärsäsongen av succéprogrammet Så ska det låta, tillsammans med bl.a. sin exhustru Lill-Babs.

BingoLottos prisbelönte kapellmästare Mattias Bylund leder husbandet från bakom pianot och programledare är Ingvar Oldsberg.

BingoLotto – Söndag 19 mars kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum