Värmdö Kommun

Lena Hellström, ny Kultur- och fritidschef Värmdö kommun

Dela

Värmdö kommun välkomnar Lena Hellström som ny Kultur- och fritidschef i Värmdö kommun. Lena kommer närmast från rollen som Kultur- och fritidschef i Tyresö kommun.

Lena Hellström
Lena Hellström

Nyligen blev det klart att det är Lena Hellström som axlar rollen som ny Kultur- och fritidschef i Värmdö. Innan sina år i Tyresö har Lena arbetat med liknande kommunalt uppdrag i Östhammar.

-  Lena har den breda bakgrund och gedigna erfarenhet som uppdraget kräver, säger Cecilia Lejon, Kommundirektör, Värmdö kommun. Jag är övertygad om att Lena med sitt tydliga visionära ledarskap och engagemang för sakfrågorna kommer att utgöra ett utmärkt tillskott till vår förvaltning.

Värmdö har ett rikt kultur- och fritidsliv, med en kulturhistorisk tyngd som präglar hela kommunen. Båda faktorerna bidrar till att kultur- och fritidsarbetet ständigt är aktuellt och i fokus i kommunen. Så här tänker Lena själv kring sitt nya uppdrag:  

- Med stor glädje ser jag fram emot att bli Värmdös nya kultur- och fritidschef. Det är ett mycket spännande uppdrag att tillsammans med Värmdös rika och breda konst-, kultur- och föreningsliv kunna bidra till en meningsfull fritid för barn och unga och alla andra som bor och lever i Värmdö. Värmdö är dessutom en plats som har mycket att erbjuda. Jag besöker gärna Gustavsbergs hamns och Värmdös alla naturområden och skärgård, gärna utrustad med orienteringskarta, vandringsskor eller kajak.

Lena Hellström kliver på sitt uppdrag 16 augusti. Varmt välkommen till Värmdö, Lena!

Nyckelord

Bilder

Lena Hellström
Lena Hellström
Ladda ned bild

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

Värmdö begär möte med Trafikverket16.8.2021 08:52:08 CEST | Pressmeddelande

I ett brev till Trafikverket anser Värmdö kommun att myndigheten måste prioritera infrastrukturen på Värmdö och kommunen begär därför ett möte mellan ledande företrädare för att diskutera Värmdös infrastruktur och konkreta åtgärder som måste prioriteras. Kommunen anser att satsningar på vägarna är långt eftersatta och pekar ut en rad åtgärder som behöver komma på plats både kortsiktigt och långsiktigt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum