Lernia

Lernia hjälper Frode Laursen med truckförare och packningspersonal

Dela

Logistikbranschen växer och behovet av personal ökar. Truckförare är ett av flera bristyrken i Sverige idag. För att säkra sitt behov av truckförare och plock/packningspersonal tecknar Frode Laursen ett ramavtal med Lernia.

”Med Lernia får Frode Laursen en partner som som kan hjälpa till med en flexibel bemanning av alla typer av logistikpersonal. Vi är stolta att få hjälpa till med personal i syd- och västsverige till Frode Laursen,” säger Kai Ausfelt, key account manager på Lernia.

Frode Laursen är en ny kund för Lernia, men Lernia är redan en stor aktör inom bemanning och utbildning inom logistikyrken. Bland annat utbildar Lernia runt
1 000 truckförare per år. Lernia är ett av Sveriges största utbildnings- och bemanningsbolag som under förra året hjälpte över 1 500 kunder med 10 800 konsulter och utbildade närmare 35 000 personer.

”Vi är glada att teckna ett avtal med Lernia som säkrar en flexibel och kompetent bemanning, även inom i lite svårare yrken som truckförare,” säger HR-chef Pia Ekelund på Frode Laursen.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Lernia
Lernia
WTC, Klarabergsviadukten 70, Hus D, Plan 5
111 64 Stockholm

0771-650 650https://www.lernia.se/

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartner inom utbildning, bemanning och omställning. Lernia utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Lernia bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Följ Lernia

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Lernia

Delårsrapport januari - juni 2018: Fortsatt stark bemanningsmarknad men negativt resultat för utbildningsverksamheten16.7.2018 11:39Pressmeddelande

Lernias intäkter för andra kvartalet minskade med 5 procent till 806 (846) mkr. Intäktsminskningen förklaras främst av lägre volymer inom utbildning. Bemanningsmarknaden är fortsatt stark och en planerad nedgång av inhyrda konsulter hos en stor kund har till stor del ersatts av ökade intäkter från andra kunder. Delårsperiodens intäkter är i nivå med föregående år.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum