Lidl Sverige

#LETSCELEBRATE – en festkollektion av Heidi Klum och Lidl

Dela

#LETSCELEBRATE är den andra kollektionen av Heidi Klum och Lidl, efter ”Heidi and the City”, med lansering den 4 december. Den nya kollektionen är inspirerad av den mest spännande tiden på året, runt jul och nyår, och omfattar allt från eleganta basplagg till trendiga modeplagg – festligt mode som passar alla kvinnor till typiskt bra Lidl-priser.

Samarbetet mellan Heidi Klum och Lidl går in i nästa fas. Medan ”Heidi & the City“, #LETSWOW, koncentrerade sig på moderiktiga vardagstrender är den andra kollektionen inspirerad av festligheterna i december. Passande till årstiden lanserar designern tillsammans med livsmedelskedjan den 4 december “#LETSCELEBRATE“, en limiterad kollektion som gör elegant mode tillgängligt för alla. De cirka 60 plaggen med allt från eleganta basplagg till trendiga modeplagg går att kombinera för varje tillfälle, om det så är till julfesten med kollegorna, en avslappnad julmiddag med familjen eller nyårsfesten.

– Jag ville skapa mode som låter alla glänsa under årstidens festligheter, samtidigt som det är okomplicerat och elegant! säger Heidi Klum, designer av kollektionen.

#LETSCELEBRATE förenar varma färger och eleganta tyger i en festlig kollektion där sammet och satin möter paljetter och fuskpäls. Några av kollektionens höjdpunkter är en bordeuxfärgad vinterrock i plysch, en sammetskavaj i midnattsblått samt en paljettklänning i mjukt puderrosa, som kan matchas med en stola i fuskpäls. Plaggen i kollektionen kännetecknas av hög kvalitet till klassiskt bra Lidl-priser och kostar från cirka 70 till 350 kronor.

– Vi har alltid erbjudit våra kunder något extra, särskilt till jul. Med #LETSCELEBRATE-kollektionen tar mode en självklar plats som en inspirerande och härlig upplevelse i våra butiker, säger Gabriella Goldman, strategi- och kommunikationsdirektör, Lidl Sverige.

Försäljningen av kollektionen i utvalda Lidl butiker* börjar den 4 december. Utöver kläder i storlek 34 till 44 omfattar sortimentet även accessoarer. Internationellt kommer kollektionen att finnas till försäljning i 27 länder samt i USA – totalt i över 10 000 butiker.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Linn Hultén, presskontakt Tel: 070 957 83 11 E-mail: linn.hulten@jmwgolin.se
Vendela Carlén, presskontakt Tel: 070 954 65 73 E-mail: vendela.carlen@spoilconcept.se

* #LETSCELEBRATE kommer inte att finnas till försäljning i följande butiker i Stockholm: Danderyd, Liljeholmen, Södra Station, Fridhemsplan, Vanadis, Hammarby Sjöstad. I Göteborg: Heden, Redbergsplatsen, Linné.

Kontakter

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 184 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 4000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Under 2019 öppnar vi ett tredje centrallager i Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum