Lexus Sverige

Lexus förhandsvisar framtidens elektrifierade mobilitet

Dela

Självkörande teknik och utsläppsfri prestanda. På Tokyo Motor Show i slutet av oktober premiärvisar Lexus framtidens elektrifierade mobilitet.

På Tokyo Motor Show ger Lexus en förhandsvisning av företagets framtida vision med en helt eldriven konceptbil, utrustad med självkörande teknik och utsläppsfri prestanda. En vision skapad för de som både vill köra och uppleva unikt hantverksmässigt lyx.  

Tokyo Motor Show arrangeras mellan 23 oktober och 4 november på Tokyo Big Sight International Exhibition Centre i Japan. För mer information om mässan, se http://www.tokyo-motorshow.com/en/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Lexus Sverige
Lexus Sverigehttp://www.lexus.se

Omtänksamhet, hantverksskicklighet och innovation är tre av ledorden som genomsyrat lyxbilsföretaget Lexus sedan det grundades 1989. I dag finns Lexus representerat på 90 marknader runt om i världen och det är genom design och passion som Lexus effektiviserar och skapar extraordinära upplevelser även långt utanför bilvärlden.

Lexus ingår i Toyota Motor Corporation och 99 % av Lexus försäljning i Sverige är elhybrider.

Följ Lexus Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lexus Sverige

Premiär för nya Lexus LY 650: En yacht för extraordinära upplevelser8.10.2019 11:46:54 CESTPressmeddelande

En 65 fot lång yacht, baserad på konceptbåten Lexus Sport Yacht Concept från 2017, med unik design och superb prestanda – och Lexus senaste bidrag för att erbjuda nya innovativa och enastående upplevelser bortom bilvärlden. Genom avancerad teknik och hantverksskicklighet har Lexus, tillsammans med Marquis Yachts, skapat en upplevelse för att överträffa förväntningarna – även till sjöss. Det är en yacht som fångar Lexus CRAFTED-filosofi med största vikt på detaljer och omtänksamhet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum