Lexus Sverige

Lexus ‘Official Car’ till 76th Venice International Film Festival – La Biennale di Venezia

Dela

För tredje året i rad sponsrar Lexus Venice International Film Festival – La Biennale di Venezia. Lexus UX Hybrid, den första elhybriden i sitt segment, deltar på Biennale Cinema 2019 och fler än 35 självladdande elhybrider från Lexus transporterar skådespelare, regissörer och andra gäster.

28 augusti till 7 september arrangeras 76th Venice International Film Festival – La Biennale di Venezia och för tredje året i rad sponsrar Lexus den prestigefyllda festivalen med den argentinske regissören Lucrecia Martel som president för den internationella juryn.

Enastående produktioner, maximal uppmärksamhet på detaljer, perfekt kvalitet och optimalt förhållande mellan hantverksskicklighet och innovativa tekniker är några av värderingarna som sammanför Lexus värld med filmvärlden i Venedig.

Nya Lexus UX Hybrid, den första elhybriden i sitt segment, kommer vara en av showens stjärnor tillsammans med flaggskeppsmodeller som Lexus LS, Lexus ES Hybrid och Lexus RX SUV.

Som Official Car för filmfestivalen har Lexus dessutom äran att köra regissörer och andra kändisar från bioduken under festivalen. Totalt kommer 35 bilar, alla naturligtvis självladdande hybrider, att tjänstgöra.

- För tredje året i rad sponsrar Lexus filmfestivalen i Venedig som är den viktigaste filmfestivalen i Italien och en av de största i världen, säger Fabio Capano, chef för Lexus i Italien.
- Filmens magi förenar Lexus förmåga att utmana och överraska genom att kombinera hantverksskicklighet med kvalitet och ny teknik. Evenemang som det här passar oss perfekt för att erbjuda våra kunder en enastående upplevelse.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Lexus Sverige
Lexus Sverigehttp://www.lexus.se

Omtänksamhet, hantverksskicklighet och innovation är tre av ledorden som genomsyrat lyxbilsföretaget Lexus sedan det grundades 1989. I dag finns Lexus representerat på 90 marknader runt om i världen och det är genom design och passion som Lexus effektiviserar och skapar extraordinära upplevelser även långt utanför bilvärlden.

Lexus ingår i Toyota Motor Corporation och 99 % av Lexus försäljning i Sverige är elhybrider.

Följ Lexus Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lexus Sverige

Lexus Electrified: Premiär för framtidens elbilar från Lexus23.10.2019 05:00:00 CESTPressmeddelande

På Tokyo Motor Show presenterar Lexus i dag sin vision ”Lexus Electrified”, som beskriver elektrifieringen av företagets framtida fordon. Det första exemplet är den batteridrivna elbilen Lexus LF-30 Electrified Concept, som får världspremiär på mässan. Med avancerad självkörande teknik, utsläppsfri prestanda och en rad unika innovationer ger den en försmak av det kommande decenniets elektrifierade Lexus-bilar.

Premiär för nya Lexus LY 650: En yacht för extraordinära upplevelser8.10.2019 11:46:54 CESTPressmeddelande

En 65 fot lång yacht, baserad på konceptbåten Lexus Sport Yacht Concept från 2017, med unik design och superb prestanda – och Lexus senaste bidrag för att erbjuda nya innovativa och enastående upplevelser bortom bilvärlden. Genom avancerad teknik och hantverksskicklighet har Lexus, tillsammans med Marquis Yachts, skapat en upplevelse för att överträffa förväntningarna – även till sjöss. Det är en yacht som fångar Lexus CRAFTED-filosofi med största vikt på detaljer och omtänksamhet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum