Huddinge kommun - politik

Liberalerna: Funkisfestivalen till Huddinge

Dela

I Huddinge kommun ska alla få möjligheten att bli sitt bästa jag. För att bli sitt bästa jag behöver Huddinge en skola där alla har möjligheten att nå sin fulla potential och en rik och aktiv fritid där fantasi och drömmar kan få flyga fritt.

Bo Källström (L)
Bo Källström (L)

I Huddinge finns det många möjligheter att utöva kultur. Kulturskolan, våra träffpunkter för ungdomar och all den kulturella verksamhet som bedrivs inom vårt föreningsliv. Nu vill Liberalerna ge ännu fler av våra medborgare möjlighet att visa upp sin talang för en stor publik. Vi vill att Huddinge kommun blir medlem i föreningen Funkisglädje för att få den stora äran att arrangera Funkisfestivalen.

Funkisfestivalen är en sångtävling för personer med intellektuell och neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS.

-LSS är en av vår tids viktigaste frihetsreformer och Liberalerna ärberedda att försvara den. Att få möjligheten att stå på scen, framföra ensång och tävla med andra om publikens gunst ska vara något som är allaförunnat. Därför vill vi att Huddinge kommun arrangerar en årligFunkisfestival, säger Bo Källström (L), kommunalråd med ansvar förkultur- och fritidsfrågor.

Du kan läsa mer om Funkisfestivalen på deras hemsida.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bo Källström (L)
Bo Källström (L)
Ladda ned bild

Dokument

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Välkommen till den styrande koalitionen i Huddinge

Huddinges styrande koalition består av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet.

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med 110 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum