Liberalerna Huddinge nominerar Ullenhag

Dela

Liberalerna Huddinge har idag beslutat att nominera Erik Ullenhag till partiledare för Liberalerna.

- Med 72% av rösterna på medlemsmötet vann Erik Ullenhag omröstningen med kvalificerad majoritet, säger Martina Nyman (L), ordförande för Liberalerna i Huddinge. 

- Erik står för framtidstro och hopp. Med honom vid rodret vill vi påbörja resan mot ett parti som hittar tillbaka till sina socialliberala rötter. Erik lyfter frågor som berör, att barn inte ska behöva gå till skolan med ont i magen av rädsla för mobbing, att äldre inte ska behöva vara ensamma och isolerade och att ingen ska behöva vänta för länge på att få den vård som de behöver, säger Malin Danielsson (L), gruppledare för Liberalerna. 

På mötet deltog 25 medlemmar. Medlemmar som inte deltog breddes möjlighet att inkomma med synpunkter via mail. 

Nyckelord

Kontakter

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Välkommen till den styrande koalitionen i Huddinge

Huddinges styrande koalition består av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet.

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med 110 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

Efter Corona: Huddinge behöver 10 000 nya jobb18.9.2020 15:21:11 CESTPressmeddelande

När nu Företagsveckan avslutas initierar Centerpartiet en dialog där vi med inspel från Huddingebor och företagare i kommunen vill ta fram en ny politik för 10 000 fler arbetsplatser i Huddinge. Då kan fler kan ha ett jobb att gå till och resorna till jobbet kortas. 10 000 jobb krävs för att Huddinge ska nå en arbetsplatskvot på 1,0 (att det ska finnas lika mång arbetstillfällen som arbetstagare i kommunen).

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum