Lidl Sverige

Lidl landar Linus Lindell

Dela

Lidl Sverige växer och förstärker byggavdelningen med Linus Lindell. Linus har under sina tolv år på Skanska bland annat varit med i byggnationen av Malmö Live och ESS och kommer senast från Gärahovs. På Lidl intar han befattningen som byggprojektledare.

I takt med att Lidl Sverige expanderar med nya butiker i hela landet, nytt centrallager i Örebro och nytt huvudkontor i Barkarbystaden med stort fokus på hållbarhet och innovation har behovet av ytterligare kompetens ökat. 

- Lidl är ett spännande företag med ett starkt driv att fortsatt etablera sig i Sverige. Satsningen på att bygga framtidens hållbara fastigheter gör det än mer spännande och är ett viktigt steg för vår planet. Jag ser fram emot att i rollen som byggprojektledare vara med och påverka denna positiva resa framåt, säger Linus Lindell.

Lidls expansion i Sverige fortsätter och målet är att det ska finnas 200 butiker till och med 2020. På lång sikt är målsättningen att det ska det finnas 300 butiker i Sverige. Nyligen öppnade en ny butik i Femman, Göteborg och i Falkenberg. Näst på tur står Erikslund i Västerås.

- Vi befinner oss i en expansiv fas och stärker därför upp byggavdelningen, rekryteringen av Linus innebär att vi kan öka takten ytterligare. Med sin gedigna erfarenhet blir han ett välkommet tillskott till avdelningen. Härifrån fortsätter arbetet att hitta ytterligare kompetenta medarbetare till byggavdelningen på vårt fastighetskontor, säger Lulu Gylleneiden Fastighetschef Lidl Sverige.

Linus Lindell ansluter till Lidls fastighetskontor i Malmö med befattningen byggprojektledare med start den 1 mars 2019.

Kontakter

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 189 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 4200 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Under 2019 öppnar vi ett tredje centrallager i Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Företaget Kompernaß återkallar Espressomaskin SEMS 1100 A127.9.2019 14:00:00 CESTPressmeddelande

Kompernaß återkallar produkten Espressomaskin SEMS 1100 A1 av varumärket Silvercrest sedan det visat sig att produkten skulle kunna ge en elektrisk stöt. Espressomaskinen har sålts i samtliga Lidl Sveriges butiker. Återkallandet berör endast produkten: Tillverkare: Kompernaß H. GMBH Artikel: Espressomaskin SEMS 1100 A1 Artikelnummer: IAN 313486 (artikelnumret hittar du under espressomaskinen) Märke: Silvercrest Såld i Sverige under tidsperioden: 17 juni – 1 augusti Andra produkter av märket Silvercrest är inte drabbade. Vi på Lidl Sverige beklagar och ser allvarligt på det inträffade. Konsumenter som köpt varan ombeds returnera den till inköpsplatsen, eller till närmaste Lidl-butik. Kunderna får självklart pengarna tillbaka, även utan uppvisande av kassakvitto. Kontakt: press@lidl.se Tel: 08-5555 7195

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum