Lidl Sverige

Lidl och Percys kött och delikatesser blir goda grannar i Sigtuna

Dela

Percys kött och delikatesser blir grannar med den nya Lidl-butiken i Sigtuna Stadsängar. Tillsammans med träningscentret WE Träning & Hälsa utgör de ett helt unikt Lidl-koncept där kunderna erbjuds livsmedel, delikatesser, restaurang och gym i en och samma byggnad. Lidl och de andra verksamheterna öppnar hösten 2020.

Under 2019 stod det klart att WE Träning & Hälsa flyttar in i den nya byggnaden och i dagarna blev det klart att den tredje verksamheten i byggnaden blir Percys kött- och delikatesser. Percys som grundades redan 1965 är välkända och omtyckta i norra Stockholm. Utöver ett brett sortiment av kött och delikatesser kommer man erbjuda servering och catering.

– Percys är den perfekta grannen. De drivs av samma värden som vi och jag är övertygad om att de med sin kunskap och historia inom hantverket kommer blir ett uppskattat tillskott i Sigtuna. Tillsammans med dem och WE Träning & Hälsa kommer vi kunna erbjuda Sigtunaborna en helhetsupplevelse. Det här blir grannsamverkan i ordets rätta bemärkelse, säger Thomas Brattlöw, Fastighetsdirektör Lidl Sverige.

Hållbarhet genomsyrar hela Sigtuna Stadsängar. I medborgardialogen har Sigtunas invånare fått ge uttryck för önskemål och synpunkter på den nya handelsplatsen. Bland annat önskades en kombination av handels- och stadsdelscentrum.

– Vi är hedrade över att ha fått möjligheten att flytta in hos Sveriges snabbast växande livsmedelskedja. För oss på Percys är råvaror av högsta kvalitet helt centralt, ett kärnvärde vi delar med Lidl. Det känns oerhört spännande att få vara med och bygga upp det här unika konceptet tillsammans med Lidl och WE Träning & Hälsa, säger Malin Olsson, delägare på Percys.

Kontakter

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 192 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 4200 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum